Träffsäker rekrytering

SOCIAL MEDIA WORK GROUP

Ovanligt bra på att hitta talanger

Visste du att varannan arbetstagare är öppen för att byta jobb, om rätt tjänst dyker upp, men inte är aktivt arbetssökande? Det är dem vi kallar för passiva kandidater. Det innebär att arbetsgivare måste synas där dem befinner sig i vardagen.

Vänta inte på att idealkandidaterna ska komma till er – nå dem där de befinner sig – på sociala medier. Med målstyrd och riktad närvaro kan ni nå både aktiva och passiva arbetssökanden – och därmed förstärka och effektivisera era rekryteringsprocesser med rätt kandidater.

Träffsäker rekrytering

Rekrytera smart. Rekrytera träffsäkert.

SMW Group levererar träffsäkra digitala tjänster på sociala medier som förenklar och förstärker rekryteringsprocesser – både för arbetsgivare och arbetstagare. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar där talangerna befinner sig.

Tillsammans med vår premiumpartner LinkedIn samt Facebook och Instagram, når SMW Group era kandidater på de plattformarna genom träffsäker annonsering utifrån ert varumärke. Annonserna styrs enligt målgruppsanpassade demografiska inriktningar och når kandidater med rätt kompetenser. Genererad trafik styrs till era karriärsidor eller landningssida. Dessutom bidrar vi till att förstärka uppdragsgivares varumärken.

Vidare följer vi upp de resultat och intresse som annonserna genererar. På så sätt kan uppdragsgivare hela tiden förfina sina processer och öka förutsättningarna för att tilltala rätt kandidater – idag och i framtiden. Därmed fungerar SMW Group som ett naturligt led i aktörers rekryterings- och marknadsföringsprocesser.

I tjänsten ingår

  • Riktad exponering på Facebook, Instagram, LinkedIn och Audience Network
  • Retargeting, mot personer som tidigare besökt er hemsida eller redan har ett intresse för er

Tilläggstjänster

  • Kostnadsfri anpassad landningssida
  • Social Branding utifrån ert namn
  • SMW Insight, kampanjresultat i realtid
  • JobKey, som ökar möjligheterna för att driva in ansökningar
  • Läs mer om våra tilläggstjänster