Skip to content

Genombrottet.

Med två målmedvetna visionärer i bagaget gick startskottet 2016 – med siktet inställt på att bli ett av Nordens största rekryteringsföretag. Under resans gång har vår kunskap breddats, rekryteringar gått i hamn och idag är vi ett fantastiskt väletablerat företag. Men kanske framför allt – ett fantastiskt och helt oslagbart team.

Tillsammans.

Vi tror på det vi gör, vi tror på våra anställda. Tillsammans har vi byggt upp SMW Group. Tillsammans utmanar vi varandra. Vi har gått från att vara annonsproducenter till att numera också vägleda kunder genom strategisk medieplanering, Employer Branding-kampanjer, filmproduktion och copywriting – tillsammans.

Smarta.

Framtiden är smart. Självkörande bilar, algoritmer som kalkylerar våra middagsplaner. Vem vet vad som händer imorgon? Vi är positivt inställda till den digitala världen, och väljer att omfamna förändringarna som kommer med den. Vi vill ge våra kunder de bästa lösningarna, på de bästa plattformarna. Ganska smart, eller hur?

Sociala.

Att använda sociala medier idag – en självklarhet, eller hur? Att rekrytera på sociala medier – ni har fattat grejen. Att synas där era kandidater tveklöst spenderar mest tid är helt enkelt att ligga i tiden. För sociala medier expanderar varje dag, året runt. Litegrann som SMW Group.

SYNERGIER.

Vad vi strävar efter? Långvariga relationer. Hur vi uppnår det? Med en kontinuerlig kommunikation och öppenhet i våra samarbeten. Vi tror, likt det grekiska ordet ”syn-ergos” (synergi), att två eller fler faktorer blir starkare tillsammans. Vi vill vara personliga med våra kunder, skapa en trovärdig och stabil grund – först då vi kan göra skillnad tillsammans.

Skip to Navigation