WR Controls Sweden

Innesäljare

Timmele

Vass och tekniskt lagd säljare?

 

Nu söker vi på WR Controls Sweden AB en säljare med ordningssinne! Är du en van förhandlare med tekniska kunskaper som vill jobba med stimulerande arbetsuppgifter? Då är det kanske just dig vi söker!

 


 

Om tjänsten

I rollen som innesäljare hos oss behöver du ha många strängar på din lyra. Du kommer hantera hela flödet från offert och order till inbetalningar och ha daglig kundkontakt för att bland annat ge information kring leveranser. Som innesäljare driver du framför allt försäljning mot våra Industrikunder. Du kommer även att bistå försäljningschefen vid avtalsförhandlingar.

Visst är du en social person som gillar att jobba praktiskt? Bra! I den här rollen får du nämligen planera, förbereda och till sist delta vid mässor. Detta är bara en av flera spännande arbetsuppgifter vi erbjuder. Exempelvis är du som innesäljare med i utvecklingen av produktsortimentet. I alla givande uppgifter tillhandahåller du även fantastiska kollegor med en hjälpsam och stöttande organisation vid din sida.

 

Hur är det att jobba hos oss?

”I säljarrollen får du mycket frihet i hur planeringen av din vecka kan se ut. Varierande arbetstempo och stor variation i arbetsuppgifter. Spännande produktportfölj och bred kundbas gör din kundkontakt både varierande och givande.”

”En arbetsplats med väldigt högt i tak, där alla är måna om varandras mående!”

 

Om dig

Du är gymnasieingenjör i grunden, alternativt bär med dig motsvarande yrkeserfarenhet med goda tekniska egenskaper. Du har god förhandlingsvana och arbetslivserfarenhet av projektdrivning. Det är meriterande om du kan rita i CAD-program. Du är även en duktig kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Om oss

WR Controls är specialist på reglagekablar. Vi fokuserar på tre affärsområden: Automotive, Industrial och Marine. Överallt där man behöver förlänga en rörelse, kommer våra reglagekablar till nytta. Varje dag kommer du i kontakt med reglagekablar, utan att tänka på det.

Vår företagshistoria sträcker sig 50 år tillbaka i tiden. Under åren har det gett oss en ovärderlig erfarenhet och ett kunnande som kommer väl till pass i utvecklingsprocesserna tillsammans med våra kunder. Detta tillsammans med vår globala närvaro, högt automatiserade och kostnadseffektiva produktionsprocess gör oss till en stark partner. Vår kundstruktur omfattar såväl globala koncerner som lokala företag.

Något för dig? Ansök enkelt här!