WR Controls Sweden

Löneadministratör

Timmele

Sällsynt noggrann löneadministratör redo för nya utmaningar? Vi måste snacka!

 

Nu ger sig gänget på WR Controls Sweden ut på fältet och spanar efter en ny drömkollega i form av en skarp löneadministratör med full koll på siffrorna. Är det kanske du som står redo att dyka in i affärssystemen och bidra med din magi?

 


 

Kort om tjänsten

Som vår efterlängtade löneadministratör kommer du huvudsakligen att hantera de anställdas löner, personaladministration och stötta ekonomifunktionen.

 

Vad säger kollegorna om WR Controls Sweden?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på WR Controls Sweden. Så här lät det:

”Varje år kör vi ett bowlingmästerskap och har även andra aktiviteter när andan faller på då vi äter gott och har det trevligt!”

”I min tjänst får man lära känna 100 personligheter där alla har sin egen spännande historia och du får lämna ditt eget avtryck. Det känns väldigt givande!”

”Vi har högt i tak med chefer som ser till att alla trivs och gärna lyssnar på nya förslag och idéer.”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på WR Controls Sweden

  • Fantastiska kollegor
  • Stöttande organisation
  • Årlig julfest
  • Möjlighet till flexibelt schema och distansjobb
  • Friskvård
  • Torsdagsfika

 

Vem är då vår nya lagspelare?

Vi tror att du minst har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller annan relevant arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Goda kunskaper inom svenska och engelska är en nödvändighet för tjänsten.

Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av vårt affärssystem MONITOR och lönesystemet KONTEK. Som person ser vi framför oss att du är ansvarstagande, noggrann, organiserad och alltid strävar efter att vara effektiv.

Låter det som du? Släpp allt och ansök!

 

Om WR Controls Sweden

WR Controls Sweden är specialister på vajer- och kabelsystem samt tillhörande reglage. Idag är vi en koncern med huvudkontor och produktion i västgötska Timmele. Vi har även systerbolag i Estland (Tallinn), Kina (Shanghai), Mexiko (Pachuca) samt i Italien (Turin). Försäljningskontor finns i Tyskland, England, Frankrike och USA.

Våra produkter används inom fordonsindustrin, skogs- och trädgårdsmaskiner, handikapprodukter, tåg och den marina sektorn. Vi omsätter 850 MSEK och har totalt inom koncernen cirka 1 000 anställda.

Låter det som en tjänst för dig? Släpp allt och ansök!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.