Winge Byggnads AB

Platschef

Järfälla, Stockholm

Våga ta nästa steg i karriären – bli vår nya platschef!

 

Drömmer du om en ny och spännande vardag med utvecklande arbetsuppgifter? Brinner du för att planera intressanta projekt och att leda ett engagerat team? Vill du arbeta med ett tryggt och väletablerat företag? Då kan du bli vår nästa platschef på Winge Byggnads. Ta nästa steg i karriären tillsammans med oss!

 


 

Om tjänsten

Som platschef hos Winge Byggnads får du ett stort förtroende med många möjligheter. Med det yttersta ansvaret på plats i erhållna projekt ser du till att hela produktionen fortlöper från start till slut. Du har ett fokus på produktivitet och lönsamhet och arbetar utifrån framförda önskemål från både ledning och kund.

Inför projekt får du planera produktion, inköp och logistik. Under genomförandet ansvarar du för ekonomi, administration samt produktion och arbetsmiljön. Du leder projektet mot tydligt ställda mål gällande tid, kostnad, resurser och kvalitet, samtidigt ser du till att arbetet sker i enlighet med företagets certifierade rutiner för att säkerställa en trygg arbetsplats. Under projektets gång håller du en löpande dialog med kund. Slutligen följer du upp och utvärderar arbetet avseende tid, kostnad och kvalité – allt för utveckla och driva företaget framåt.

 

Om dig

Vi söker dig som brinner för att leda människor. Som person är du trygg, social och har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande vilket tillsammans med en gedigen branscherfarenhet gör dig till en naturlig och självklar ledare. Samtidigt har du ett prestigelöst förhållningssätt och du är lyhörd för såväl medarbetare som kund.

Du har arbetat som platschef i minst 5 år. Bakom dig har du både en teknisk examen och en ekonomisk kompetens. Du har även erfarenhet av Microsoft Office, tidplan- och kalkylprogram samt affärs- och kvalitetssystem, exempelvis BF9K. Likaså har du utbildning inom arbetsmiljö samt BAS-U/BAS-P. Slutligen har du även goda kommunikativa förmågor, i både tal och skrift, samt B-körkort.

 

Om oss

Winge Byggnads är det lokala företaget med det stora företagets erfarenhet. Sedan starten 2013 har vi utfört i stort sett alla typer av entreprenadarbeten. Idag består vår huvudsakliga sysselsättning främst av ny-, om- och tillbyggnader av skolor, idrottshallar, kontors- och industribyggnader. Våra kunder är både privata fastighetsägare och stat, kommun och landsting, belägna i hela Storstockholm.

Vi eftersträvar alltid ett långsiktigt samarbete med våra kunder och vi är övertygade om att ett ömsesidigt förtroende är en förutsättning för att lyckas. För att nå upp till våra höga ambitioner satsar vi på ett sammansvetsat team med en stor yrkesstolthet.

Vi vet att kvaliteten i projekten har en direkt koppling till medarbetarnas kompetens och ansvarskännande och vi lägger därför stor vikt vid företagets och projektets organisation. Idag består vårt skickliga team av 46 kompetenta och drivna medarbetare, hälften tjänstemän och hälften hantverkare. Tillsammans skapar vi framtidens byggnader.

 

Hur är det att arbeta hos oss?

En av våra platschefer berättar hur han upplever arbetet:

“Det är ett spännande och utvecklande arbete med många möjligheter. Varje dag lär du dig något nytt – du blir aldrig fullärd som platschef. Sedan är det också spännande att verkligen ha möjligheten att få vara kreativ och påverka produktioner.”

Han berättar vidare hur han upplever teamet:

“Det är ett härligt gäng med god sammanhållning. Vi har alla olika erfarenheter och kunskaper, men alla drar sitt strå till stacken och tillsammans gör vi underverk.”

 

Vill du skapa underverk tillsammans med oss?

Tveka då inte på att skicka in din ansökan, senast 20 november 2021.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår HR-ansvariga Charlotte Hooft via mail, charlotte.hooft@wingebygg.se, eller via telefon, 070-265 78 09. Vi undanber oss dock vänligen samtal från telefon- och webbförsäljare.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.