Lagerarbetare

Mars - Augusti

Välkommen att bli en del av Willab Garden!

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen. Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utan för Båstad. I Bromma, Munkedal och Båstad och Greve (Danmark) finns våra butiker med showroom och säljkår. Willab Garden är en arbetsplats som präglas av engagemang, trivsel och entreprenörskap.


 

Engagemang – Vi tycker det är viktigt med mål. Tydliga målsättningar där varje person känner att det egna arbetet är betydelsefullt och målen är en viktig komponent för att få medarbetarna att känna sig engagerade och motiverade

Trivsel – En bra arbetsmiljö beror på många olika saker, men något som oftast är det viktigaste är kollegorna. Har man trevligt tillsammans med sina arbetskamrater känns det roligt att gå till jobbet. Många medarbetare har varit hos oss i flera år. Det ser vi som ett kvitto på att vi som företag jobbar på rätt sätt.

Entreprenörskap – Det råder en fantastisk entreprenörsanda på Willab Garden som företaget gärna uppmuntrar. På Willab Garden är vi i ständig förändring och utveckling, allt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom uterum, växthus och trädgårdsliv. Den som blir en del av Willab Garden blir en del av vårt sätt att tänka kring kunden, service och bemötande.

Arbetsuppgifter

Order-plockning och lagerarbete.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser truckkort som meriterande men inget krav.

Kunna hålla många bollar i luften.

God fysik.

Förstå svenska muntliga instruktioner.

Körkort B fordras

Varaktighet Säsongsarbete mellan Mars – Augusti

Arbetstid/Varaktighet Heltid, ev Skiftarbete

Lön Fast månadslön

Kontaktpersoner Victoria Larsson – Verksamhetsutvecklare och adm. chef 0431-68602, victoria.larsson@willabgarden.se

Sista ansökningsdag löpande

Vi ser fram emot din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.