Styr & Reglertekniker

Vislanda

Vill du bli en del i vårt team på Teknikavdelningen?

Teknikavdelningen ansvarar för utveckling av den tekniska delen i våra produkter. Det innebär tester via labb, felsökning, analysera rotorsaken, felavhjälpning, utveckling och mycket mer. Vi strävar efter högsta möjliga driftsäkerhet, med målsättning att skapa miljösäkra och energisnåla produkter. Teknikavdelningen består av flera kompetenta teknikteam med många års erfarenhet av tekniklösningar på våra produkter. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Teamet för elteknik ansvarar för el & kyla i våra kyl- och frysdiskar. Arbetet sker vid vår fabrik i Vislanda.

Som Styr och reglertekniker kommer ditt fokus vara på energifrågor, vilket innebär kontroller, mätningar, utredningar samt uppföljningar av energiförbrukning på olika butiksanläggningar. I dagsläget producerar vi ca 300 diskar i veckan, i en rad olika modeller. Du sammanställer parameterlistor och programmeringsfiler åt produktionen samt är ett stöd gentemot säljare, tekniker och serviceavdelningen i styr, regler och energifrågor.

Som Styr och reglertekniker ansvarar du också för redovisningen av energiåtgången inom butikskyla för särskilda butiker. Driften och övervakningen sker via särskilda styr- och övervakningssystem, exempelvis via Iwmac. Det handlar också om att kontrollera, inspektera och dokumentera detta på ett yrkesmässigt sätt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

– erfarenhet av arbete med el- eller energiteknik eller styr och reglering eller med kylteknik.

– yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom el- eller kylteknik

– erfarenheter av att ha arbetat med övervakningssystem, exempel på system är IWMAC, Danfors, Storeview, Carel, PlantVisor/Boss

– mycket goda datorkunskaper, gärna Microsoft Office Excel mm.

Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Därför är det viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och kan snabbt hitta effektiva lösningar. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Då kontakter sker både internt och externt är det viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift och kan kommunicera på engelska vid behov.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Rylander, tfn 0472- 366 93 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-16.

Vi ser fram emot att höra från dig!