Westman El

Elektriker

Göteborg

Bli vår nya elektriker i city med eget kontor!

Är du en elektriker som är duktig med människor? Trivs du med mycket eget ansvar och stor frihet? Nu söker Westman El en seriveceelektriker för Göteborgs innerstad som dessutom är en stjärna på att lösa problem och som har lätt för att jobba i grupp. Är det kanske du? Välkommen att läsa mer!

Om tjänsten

Westman El söker nu en ny serviceelektriker som har i uppgift att serva butiker och kontor i Göteborgs mest centrala delar. Du kommer att jobba i en grupp som består av två till tre elektriker som tillsammans kommer att hjälpas åt. Ni i denna grupp har tillgång till eget kontor och har aldrig långt till någon av våra kunder.

Om dig

För att bli vår nya serviceelektriker krävs att du har minst fyra års erfarenhet som montör. Vi ser också gärna att du har goda erfarenheter av servicebranschen. Du talar och skriver god svenska och som vi nämnde tidigare krävs det att du tycker om att jobba i en grupp med andra kollegor.

Om oss

Westman El startades 1993 av bröderna Mats och Mikael Westman i centrala Göteborg. Numera har vi vårt kontor i Hisings Backa men har hela staden som vår arbetsplats. Från de två bröderna Westman har vi nu vuxit till över 20 goa’ medarbetare som jobbar med en mix av entreprenad och service. Bland mycket annat har vi jobbat med allt från nya skolor, butiker, köpcentrum, kontorshus till renovering av fastigheter. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tycker om det vi gör!

Att jobba inom vallgraven är spännande! Vi har till exempel kunder som Vasakronan som är en av Sveriges största fastighetsägare. Tjänsten är till stor del uppbyggd på eget ansvar och vi tre elektriker inom vallgraven har dessutom lyxen att ha ett eget kontor med tillhörande lager här på plats. Det gör allt väldigt smidigt.Dessutom tillhör vi en större företagsgrupp med allt från låssmeder till larmföretag vilket gör allt mer robust och det finns alltid någon att få råd från om det så behövs. Man är alltid omringad av kompetenta medarbetare här. Som om inte själva jobbet är nog har vi dessutom gott om after works och annat som bidrar till att göra jobbet till något extra.

Medarbetare, Westman El

Snabbansök här