Wemo Automation AB

Servicetekniker

WEMO AUTOMATION GROUP är idag en av de internationellt ledande tillverkarna av linjärrobotar och automationsutrustning till plastindustrin. Vårt huvudkontor ligger i Värnamo och vi finns med egna fabriker i Tyskland och Indien. Vår grupp av företag har alltid byggts på människor som gillar vad de sysslar med och har höga ambitioner.

Vårt intresse för teknologi inspireras i vår slogan: PASSION FOR AUTOMATION

Vill du vara med och bidra i en fortsatt satsning i en framgångsrik koncern?

Har du service i ditt DNA?

Har du precis som vi, ett tekniskt intresse och kreativt sinne?

Då är det dig vi söker!

En Servicetekniker hos Wemo är företagets ansikte utåt i mötet med kunder. En viktig ambassadör för företaget. Wemo har produkter som i huvudsak är servodrivna hanteringsrobotar och hela automationsceller för hantering och montering med robotar.

Som Servicetekniker har du en utpräglad servicekänsla, är engagerad, flexibel och har ett genuint teknikintresse. Hos Wemo innebär rollen en varierande vecka med montage, förebyggande underhåll, robotprogrammering, installation och idrifttagning i robotprojekt hos våra kunder. Serviceteknikern är viktig för företagets starka kundrelationer i samband med service och eftermarknad. Ett professionellt och kundfokuserat förhållningssätt med känsla för service och förståelse för kundens behov är framgångsreceptet.

Vem är du?

Du bör ha roboterfarenhet och en god kunskap om el, mek, och automation. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenheter från PLC programmering är meriterande.

Du vill utmanas med möjligheten att ta ett helhetsansvar för dina besök hos företagets kunder. Du är en analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du utför ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du vill ha kombinationen, teknik och kund, samt motiveras av och gillar miljöombytet tjänsten innebär.


Du reser främst i Sverige, men i vissa fall får du möjligheten att resa utomlands tillsammans med våra internationella partners.

Kontakta Mikael Westerberg Aftersales & Service manager för att få veta mer: Telefon: 0370-658581 eller mail: mikael.westerberg@wemogroup.com

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte för länge att söka tjänsten.

Känns det spännande? Är detta din nästa utmaning? Tveka inte att söka!