Vesivek

Takmontör

Flen

Vill du bli en del av vårt team på Vesivek?

Är du en driven takmontör som gillar att arbeta i tillsammans i arbetslag? Vårt koncept är enkelt — högeffektiva installationer av högkvalitativa tak! På Vesivek har vi en extremt god personal- och kundnöjdhet. Hos oss kommer du få möjligheten att utveckla dina färdigheter inom yrket samt att klättra på karriärstegen. Låter detta intressant? Då kanske det är dig vi söker!

 

Om tjänsten

Drivs du av att lägga tak med goda resultat? Som takmontör hos oss på Vesivek kommer du att vara en del av ett starkt arbetslag där vi tillsammans arbetar för att fortsätta vara ledande inom takläggning. Takmontöryrket är fysiskt utmanande med periodvis långa dagar – men hos oss lönar sig hårt arbete och redan från början kommer du få en bra lön, personliga utvecklingsmöjligheter och ansvar.

 

Om dig

Vi tror att du är en takmontör med god organisatorisk känsla där du kan utföra en takrenovering samt utföra arbetet under tempo med ansvar i varje moment. Därtill är du en person som är van vid hårt arbete i ur och skur, året om. Vi söker dig som har hög kompetens inom yrket och vill dela den med oss. Genom din erfarenhet av pannor, plåt och eternit kommer din expertis och yrkesskicklighet bli en naturlig del av vårat team.

 

Om oss

Med 25 års erfarenhet och över 35 000 renoveringar i bagaget är vi på Vesivek Nordens största takrenoveringsföretag. Vi är ett snabbväxande företag som blir större och större för varje dag. Hos oss kan du jobba som takmontör, plåtslagare, arbetsledare och även gå vidare mot lednings- och chefsbefattningar i framtiden. Det ger även dig möjlighet att växa med oss – både inom företaget och inom vår kultur! För oss är det viktigt med laganda, vi hjälps åt i med- och motvind, och genom det har vi en fantastisk gemenskap med många skratt. Tillsammans drivs vi av att jobba hårt och effektivt, men alltid med säkerheten i fokus!

 

Vad säger medarbetare?

”Vi har gjort fler än 35 000 takrenoveringar med mycket stor framgång och är därför ett ganska fyrkantigt företag. Varför skall vi ändra på en redan vinnande produkt? Det vi sätter stort värde i är att kvaliteten skall vara på topp vid varje renovering och därför jobbar vi mycket för att minska antalet reklamationer. Vi är som en familj där både säljare, montörer samt plåtslagare jobbar mot samma mål och det är givetvis att kunden skall bli nöjd.”

Låter detta som något för dig? Vi hoppas att du hör av dig med din ansökan så snart som möjligt!

Click or drag a file to this area to upload.