Vesivek

Säljare

Stockholm norrort

Bli vår nya säljare med ansvar och möjligheter!

Vill du vara med på en riktigt rolig och spännande resa? Är du en drivande och engagerad stjärna inom försäljning? Hos oss kan du nu bli vår nya säljare med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare!

 

Om tjänsten

Som en säljare med stort ansvar hos oss på Vesivek ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Du kommer att jobba med fokus på att kunderna ska känna sig trygga med oss som samarbetspartner. Som säljare jobbar du också tillsammans med depåchef och produktionsteam genom hela processen för att uppnå nöjda kunder. Vi på Vesivek utbildar dig till takexpert för att motsvara kundernas förväntningar på professionell rådgivning. Hos oss finns dessutom ett belöningssystem med mycket stora möjligheter.

I tjänsten kommer du till exempel att besöka kunder, avsluta affärer och genomföra säljaktiviteter i närområdet vid takrenoveringar. Säljaktiviteter kan innefatta bland annat att ställa ut på mässor där du kommer att boka kunder och synliggöra varumärket. Du kommer också att få ansvar för att upprätthålla kontakten med dina befintliga kunder i syfte att skapa framtida referenser och överträffa kundernas förväntningar.

 

Om dig

Vi tror att du, som många säljare, älskar att vinna! Dessutom tror vi att du har en stark drivkraft och en härlig inställning är bekväm att ta egna initiativ. Vi söker dig som vet att du lyckas som säljare och dessutom har några års erfarenhet av försäljning. Vi söker dig som vill få möjlighet att arbeta i nära kundrelationer och att lyckas genom att få ansvara för en framgångsrik försäljning.

För att lyckas i rollen som säljare är det krav på att du:
• Körkort B (personbil)
• Pratar och skriver flytande svenska

 

Om oss

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 35 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dina idéer tas alltid tillvara.

Som säljare hos Vesivek tycker jag att jobbet är väldigt tillfredsställande som det är, samtidigt som det är kul att jobbet kommer med utmaningar som jag gärna tar mig an. För att kunna ta mig an utmaningarna har jag stor frihet att planera jobbet som jag vill och motiveras även av belöningssystemet. Företaget är ambitiöst och prestigelöst på samma gång vilket skapar en väldigt härlig atmosfär. Man behöver knappt fråga om hjälp, för vi finns alla här för varandra redan från start. Är du en säljare utöver det vanliga är detta verkligen jobbet för dig!

berättar Andreas, säljare på Vesivek

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Resultatbaserad – Grundlön och rörlig del med mycket goda förtjänstmöjligheter
Arbetstider: Flexibla, delvis kväll och helg.
Plats: Norrort Stockholm

Vesivek Sverige AB har kollektivavtal.

 

Låter det intressant? Ansök till oss idag!