Vesivek

Platschef

Bålsta

Vesivek söker en Platschef till vår anläggning i Bålsta!

Vi söker en platschef till vår anläggning i Bålsta med verksamhet i norra Stockholm och Mälardalen.


Vi erbjuder en spännande chefstjänst till en driven och resultatorienterad ledare som med stort engagemang vill vara med att driva samt utveckla  vår depå i norra Stockholm. Du kommer ansvara för en verksamhet som kommer omsätta 100 Mkr och ha cirka 50 anställda.

Idag arbetar du i en ledningsbefattning inom en kundorienterad och personalintensiv verksamhet och vill nu utvecklas vidare i en ledande befattning med ekonomiskt, kommersiellt och kvalitetsansvar. Du är självgående och har stark drivkraft att utveckla hela verksamheten från försäljning och produktion till medarbetare och resultat inom ramen för marknadens starkaste koncept och arbetsmodell för takrenovering.

Kvalifikationer

Vesivek är ett bolag med starka grundvärderingar. Våra medarbetare drivs av utmaningar och gillar ett omväxlande arbete i högt tempo.  Som person är du serviceinriktad med kunden och resultatet i fokus.

Med god social förmåga samt coachande ledaregenskaper leder du din enhets verksamhet med stöd av en säljledare och arbetsledare för respektive arbetslag. För att lyckas i rollen som Depåchef är det viktigt att du skapar engagemang och arbetsglädje.  Du förmedlar budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt och att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning.

Vi söker dig som:

·       Har många års erfarenhet som ledare

·       Är affärsdriven och resultatorienterad

·       Har mycket god social förmåga i alla kontakter

·       Har stor integritet och hög moral och etik

Gedigen erfarenhet från ledande position samt körkort B är krav. Stor vikt kommer läggas vid det personliga ledarskapet. 

Hos oss har du chansen till ett riktigt spännande och utvecklingsinriktat chefsarbete. Vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 36 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Koncernen omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dina idéer tas alltid tillvara. Läs mer om vårt unika koncept på vesivek.se

Övrigt

Tillträde snarast enligt ö.k.

Urval samt intervjuer kan komma att ske löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av VD Jani Jylhä på 0739-173200 eller Marknadschef Jonas Syrén 0739-173201.

Låter det intressant? Ansök till oss idag!

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-06.

Click or drag a file to this area to upload.