Västgötarör

VVS-Montör

Falköping, Skövde och Ulricehamn

Engagerad och motiverad VVS-montör

 

Prioriterar du engagemang, omsorg och kvalité i ditt arbete? Drivs du av att alltid ge den bästa servicen till dina kunder? Då välkomnar vi dig till Västgötarör – det lilla men stora företaget som engagerar sig i varje medarbetare och varje jobb.

 


 

Din nästa utmaning

Vi på Västgötarör fortsätter att växa och söker därför fler engagerade och motiverade VVS-montörer till Falköping, Skövde och Ulricehamn. Som VVS-montör kommer du arbeta med projekt inom ny- och ombyggnationer samt med service. Arbetsdagarna är varierande och du kommer arbeta med flera olika spännande projekt inom allt från installation till reparation av vatten, värme och sanitet. Detta innebär i sin tur att du kommer arbeta efter ritningar och tekniska beskrivningar. Till jobbet söker vi i första hand projektmontörer.

Vi har ett högt förtroende för våra anställdas kompetens och hos oss jobbar du därför med frihet under ansvar. Men det betyder inte att vi kommer lämna dig i sticket, utan kommer alltid finnas där oavsett vilken fråga du har. För oss är det viktigt att se till att våra kollegor trivs på arbetet och detta är något som prioriteras högt. Det är också just därför som vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

 

Vem är du?

För att trivas i din nya roll ser vi att du har ett branschcertifikat, samt ett B-körkort för att möjliggöra resor ut till kunder. Du är kreativ och tycker om att hitta dina egna vägar och lösningar för att lösa problem. Att arbeta tekniskt är något som du älskar och gärna vill jobba med. Hos oss är det viktigt att kunna samarbeta vilket också är en självklarhet för dig. Det är trots allt tillsammans som vi tar oss framåt.

 

Om oss

Västgötarör är ett privatägt och familjärt företag med 63 anställda. Våra kontor är placerade i Falköping, Skövde och Ulricehamn med arbetsområde hela Skaraborg, Ulricehamn med omnejd, Jönköping och Stockholm.

Som anställd hos oss blir du en viktig och betydelsefull del av företaget. Vi vill att du ska trivas och känna att du har en meningsfull vardag. Våra kunder ska känna att de blivit väl omhändertagna och att vi levererat hög kvalitet och service. Detta uppnår vi genom trygga och engagerade medarbetare som brinner för sitt jobb. Vi har korta kommunikationsvägar för att du som anställd ska känna att du alltid kan höra av dig, oavsett fundering.

Vi har en stark gemenskap och hittar gärna på aktiviteter tillsammans både under och efter arbetstid. Vi äter tex frukost tillsammans varje dag och vi har bland annat anordnat bowlingkvällar och sommarfester. Vartannat år slår vi dessutom på stort, med evenemang i form av en övernattningsresa i Sverige där även din respektive är mer än välkommen!

 

Vad säger våra medarbetare?

Vi har frågat en av våra VVS-montörer om varför han valde att jobba hos:

“Jag började jobba hos Västgötarör för att jag kände att de kunde erbjuda en bra arbetsplats, där det finns en drivkraft och en vilja till att samarbeta. Företaget värnar om vår hälsa och vi har därför en bra sjukförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag.”

Vidare ger vår kollega exempel på hur vi väljer att arbeta med sammanhållningen:

“Frukost och lunch äter vi oftast tillsammans i fikarummet. Vi montörer ordnar tillsammans festligheter och aktiviteter ett par gånger per år. Företaget bjuder på en resa eller aktivitet vid jämna mellanrum.”

 

Är du vår nästa kollega?

Då är du varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få träffa just dig!