Västgötarör

Projektledare

Ulricehamn

Vi söker!

Kommunikativ och kreativ projektledare

Har du god problemlösningsförmåga och erfarenhet inom VVS yrket? Har du kunskaper och förståelse för ledarskap och erfarenhet av att styra projekt/arbeten med flera personer inblandade?

Om oss!

Västgötarör AB är ett privatägt och familjärt företag. Här är kommunikationsvägarna korta och vi har stort förtroende för våra anställdas kunskap och kompetens, vilket också medför att våra anställda har frihet under ansvar.

Du kommer arbeta i ett företag med högt i tak och hjärtlig arbetsmiljö. Våra kontor är placerade i Falköping, Ulricehamn och Skövde. Du blir placerad i Ulricehamn men kan få arbetsuppgifter även på annan ort.

Vad erbjuder vi?

I din roll som projektledare erbjuds du förmånsbil. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi hittar även gärna på aktiviteter tillsammans både under och efter arbetstid. Vi äter tex frukost tillsammans varje dag och vi har bland annat anordnat bowlingkvällar och sommarfester. Vartannat år slår vi dessutom på stort med evenemang i form av en övernattningsresa i Sverige där även din respektive är välkommen.

Rollen!

Kvalificerade projekt kräver skickliga projektledare med kunskaper inom en rad olika områden.

Som projektledare ansvarar du för att självständigt leda kundorder och projekt från offert till slutlig leverans med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Din vardag består av att styra projekten effektivt mot uppsatta mål för lönsamhet, kundnytta och kvalitet.

Du har en koordinerande och samordnande roll och lägger grunden till ett kreativt samarbete mellan projektens olika parter.

I denna roll behöver du:

  • Vara flexibel och kunna växla mellan olika arbetsuppgifter under en arbetsdag
  • Ha god problemlösningsförmåga
  • Ha god kommunikationsförmåga i både tal och skrift (svenska)
  • Erfarenhet inom VVS yrket är meriterande

Vem är du?

Du tycker om att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har några års relevant arbetslivserfarenhet bakom dig. Det är önskvärt att du universitets-eller högskoleutbildning inom bygg- eller VVS-ingenjör. Skulle du inte ha detta med har erfarenhet av att arbeta som ledandemontör och har rätt egenskaper och förmågor är du ändå intressant för oss då vi vet att kunskap kan man få från flera håll.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Kan kompletteras med vid senare tillfälle