Varbergs Tidning

Account Manager

Varberg

Account Manager med oslagbart driv redo för action? Vi måste snacka!

 

Nu är vi på Varbergs Tidning på jakt efter en briljant Account Manager till vårt dreamteam. Är det kanske du som har vad som krävs för att göra Varbergs roligaste arbetsplats inom medieförsäljning ännu bättre?

 


 

Kort om tjänsten

Som Account Manager hos Varbergs Tidning kommer du sälja produkterna Varbergs Tidning och nyhetssajten VTnu.se. Du kommer också få möjligheten att sälja Sveriges mest lästa lokaltidning Markbladet med tillhörande systertidningar Svenljunga Tranemo Tidning, Knallebladet och Annonsmarknan.

Du spenderar största delen av dina dagar ute på fältet, både bland nya kunder och de som vi samarbetat med länge. Ibland får du även greppa telefonen för mötesbokningar.

Du blir inte bara en del av ett kreativt, motiverande och välkomnande företag utan också en del av ett av Sveriges bästa säljteam inom tidningsbranschen.

 

Fler saker som gör livet extra trivsamt på Varbergs Tidning

  • Fantastiska säljutbildningar med ändlösa möjligheter till vidareutveckling
  • Fast lön
  • Regelbunden coachning av rutinerade mediesäljare och kollegor för att du ska kunna utvecklas på både ett personligt plan och i din yrkesroll
  • Du är med och ritar om mediakartan i Varbergs Kommun för lång tid framöver!
  • Härliga lunchmöten med dina kunder i ett soligt Varberg
  • Du ansvarar själv över din egen kundstock vilket ger en enorm frihet under eget ansvar! Du planerar dina egna dagar med uppstart på kontoret mitt i centrala Varberg.
  • Tycker du om att arbeta med högt i tak? Det gör vi också! Tillsammans är ett bra ord för att förklara hur vi arbetar!

 

 

 

Vad säger kollegorna om Varbergs Tidning?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Varbergs Tidning. Så här lät det:

”Ibland bär det av till Stockholm för utbildning, ibland vankas det julbord som ofta slutar långt in på småtimmarna.”

”När kriget i Ukraina bröt ut startade vi en insamlingskampanj som samlade in över en miljon kronor. Det känns riktigt bra!” – Tobias Gustavsson, Säljare

 

 

 

 

”Vill du ha roligt på jobbet samtidigt som du ständigt utvecklas både som person och karriärmässigt, så är detta ett jobb för dig! Tråkiga långa veckor finns inte, då det känns som fredag här hela veckan, tack vare mycket att göra och underbara kollegor!” – Amilia Englund, Säljare

Vem är då vår nya superstjärna?

Vi tror att du är en sann naturbegåvning till säljare som brinner för yrket och aldrig tappar lusten till att utvecklas. Du sprider en härlig energi till din omgivning, är social, utåtriktad och har svårt att förstå konceptet ”problem”. Då du kommer besöka dina kunder måste du ha ett B-körkort.

 

Om Varbergs Tidning

Varbergs Tidning bevakar och rapporterar om det som händer i Varbergs kommun  – nyheter, sport, familjeliv, föreningsliv, näringsliv och kultur. All redaktionell text, med få undantag, har lokal anknytning till vårt spridningsområde. Målet är att vara den självklara nyhetsförmedlaren i kommunen.

 

Låter detta som jobbet för dig?

Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet eller ansöka direkt är du välkommen att kontakta mig på joakim.sjohage@varbergstidning.se

Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdatum är 2022-07-31