Torslanda Entreprenad i Göteborg AB

Platschef

Mark- och Anläggningsavdelning

Torslanda Entreprenad söker en erfaren platschef till vår Mark- och Anläggningsavdelning. Hos oss får du arbeta i en bred och utmanande roll i nära samarbete med hela företagets organisation.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom arbetsledning av anläggningsprojekt. Du känner dig trygg i din ledarroll och har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare. Du har ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef. Tjänsten kräver B-körkort.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir följande:

  • Ansvara för projektens genomförande och leda det från start till överlämnande
  • Planering och genomförandet av projektens produktion, tidsplanering och ekonomi
  • Ekonomisk uppföljning/prognosavstämning
  • Daglig kontakt med leverantörer, kunder och underställd personal

Vi är en platt organisation och tjänsten innebär att du kommer arbeta nära övriga kollegor. Du rapporterar till arbetschef. Vi söker dig som är en ansvarstagande person som är noggrann, analytisk och van vid att arbeta självständigt. Du är duktig på att planera och organisera dina arbetsuppgifter och vill uppnå ett väl utfört arbete.

Företagsinformation

Torslanda Entreprenad AB startades 1966 i Göteborg. Företaget ägs av Gullringsbo Egendomar, som är ett av Sveriges största icke börsnoterade bygg- och fastighetsbolag. Koncernen driver genom sina dotterbolag anläggningsverksamhet i de tre storstadsregionerna Göteborg, Stockholm och Malmö. I Göteborg är vi idag är vi ca 55 medarbetare bestående av arbetschefer, platschefer, arbetsledare, entreprenadingenjörer, kalkylingenjörer, administratörer och anläggningsarbetare. Företaget består av två avdelningar, Mark och Anläggning samt Service och Underhåll.

Övrigt

Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i ett tillväxtbolag. Sysselsättningsgraden är på heltid och tillsvidare, med en provanställning på 6 månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Click or drag a file to this area to upload.