Trafikledare

Hjärnarp

Trafikledare med stort engagemang sökes för omgående anställning.

Tommy Nordberg Åkeri AB söker nu en Trafikledare som ska stärka upp vårt lag i Hjärnarp. Arbetet innebär att tillsammans med andra trafikledare, leda och planera de dagliga transporterna som till största delen består av tempererade transporter. Som trafikledare hos oss arbetar du också med att och jaga nya transportuppdrag så att fordonen används på ett ekonomiskt och optimalt sätt. Arbetet innebär också att följa upp utförda uppdrag och chaufförernas arbets-och schematider samt kontrollera att lagar och regler efterföljs. I din roll kommer du att ha dialog med såväl trafikledare och chaufförer och arbeta serviceinriktat gentemot kunder och leverantörer. I tjänsten ingår viss schemalagd jour. Vi erbjuder dig ett arbete i en dynamisk miljö och en ansvarsfull och spännande tjänst. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, massage på arbetet och trevlig fredagsfrukost.


Om dig

Vi söker dig som har god erfarenhet av arbete i branschen, då du behöver ha god förståelse för kundens verksamhet och chaufförens arbetssituation. Du är flexibel, stresstålig och har en helhetssyn, därför har du också vana av att hålla god servicenivå i ett högt arbetstempo. Du ha ledaregenskaper, problemlösningsförmåga, social kompetens och lätt för att samarbeta med andra.  Du har blick för vad som måste göras och fullföljer dina arbetsuppgifter och uppsatta mål. För en perfekt match ser vi att du delar våra värderingar: Engagemang, Trovärdighet, Tillsammans.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet från Åkerinäringen
  • Erfarenhet av trafikledning
  • Gymnasiekompetens
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • God datorvana av Office, med fördel även erfarenhet av TransPA och T5
  • CE körkort och erfarenhet från hantering av livsmedel är meriterande.

Om oss

Tommy Nordberg Åkeri AB utför olika typer av logistikuppdrag, med kärnverksamhet i tempererade livsmedelstransporter. Vi kombinerar det lilla åkeriets flexibilitet och personliga engagemang med det stora åkeriets utbud och konkurrenskraft. Med en kompetent och engagerad personal och med en modern fordonsflotta skall vi vara det självklara valet när fraktköpare väljer transportör.

 

Varaktighet

Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Frågor gällande tjänsten besvaras av Trafikchef Björn Jacobsson, bjorn@tnordbergh.se, tel: 0431-488284

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan.
Click or drag a file to this area to upload.