Tilläggstjänster

Social Media Work Group

Här är våra tilläggstjänster

Vid köpt annonsplats erbjuder vi tilläggstjänster som möjliggör för er att framstå som en aktör med digital koll. Vad i vårt utbud passar er bäst?

Tailored

Social Branding

Genom Social Branding hjälper vi uppdragsgivare att framstå som en aktör i framkant på sociala medier. Med er grafiska profil och som annonsavsändare skapas möjligheter för mottagare att klicka sig in direkt till profilen på Facebook, Instagram eller LinkedIn. På så sätt når mottagarna er direkt på sociala medier och ni utökar marknadsföringen för ert varumärke. Därmed agerar vi endast som ghostproducent och ert varumärke syns direkt mot målgruppen.

SMWG-insight

SMW Insight

Med vår egenutvecklade applikation SMW Insight kan uppdragsgivare alltid följa de senaste annonsresultaten – en smart funktion för att hålla koll på interaktioner med kampanjen. SMW Insight skapar möjligheter för aktörer att ständigt maximera annonsvärdet. Det är dessutom vårt sätt att alltid vara transparenta gentemot våra uppdragsgivare.

Tilläggstjänster

SMW Page

Vi producerar unika och tilltalande landningssidor till köpta annonsplatser för att stärka varumärken både som arbetsgivare och aktör. Landningssidan anpassas efter er grafiska profil och till detta erbjuder vi marknadens smidigaste mobilansökan med direktkoppling till er. Det gör det enkelt för potentiella kandidater att ansöka, veta mer och få en bra bild av er som aktör.

JobCopy

JobCopy

Kanske har du hört om att marknadsföra jobb? Det är vad JobCopy handlar om. Genom att skapa en snygg struktur och ett lättläsligt och intresseväckande språk anpassat efter målgruppen. På så sätt kan ni göra era jobbeskrivningar ännu mer intressanta i syfte att få fler kandidater att nappa och gå hela vägen genom ansökningsprocessen. JobCopy skapar möjligheter för er att utöka antalet ansökningar i rekryteringsprocesserna.

JobKey

Premiumvideo

Med hjälp av vår tjänst Premiumvideo ser vi till att ni ligger i framkant i er annonsering! Vi anpassar oss efter er grafiska profil med vårt stora urval av rörligt material som ständigt uppdateras och testas. Med Premiumvideo sticker ni ut från mängden samtidigt som ni stärker ert varumärke och ökar intresset hos era kandidater.

Video edit

VideoEdit

Vid behov av ändringar i befintliga videos är vi där för att göra jobbet. Ibland finns behov att förstärka varumärkesarbetet genom att lägga till en logotype, en enkel text, ändra färger eller lägga till andra detaljer i en befintlig video vid användning i annonskampanjer. På så sätt kan aktörer stärka sitt varumärke på ett intresseväckande sätt anpassat efter användarbeteenden på sociala medier.