Employer branding

Social Media Work Group

Ovanligt bra på sociala medier

Vill ni framstå som en arbetsgivare i framkant och stärka ert employer brand? Vi hjälper aktörer att bygga starkare arbetsgivarvarumärken där talangerna befinner sig – på sociala medier.

Vad vill ni säga – och vad säger andra om er? I det stora hela handlar employer branding om just det, att aktivt skapa ett narrativ och underhålla berättelsen om er som aktör och arbetsgivare. Att skapa en uppfattning som sätter tonen för både företagskultur, värderingar och verksamheten i sig. Är ni innovativa, generösa eller erbjuder ni en rolig arbetsplats med många ? Varför har era medarbetare valt just er?

Employer branding

Visa hur bra ni är

SMW Group levererar träffsäkra digitala tjänster på sociala medier som förstärker arbetsgivarvarumärken. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar där er målgrupp befinner sig.

Tillsammans med vår premiumpartner LinkedIn samt Facebook och Instagram, når SMW Group era potentiella medarbetare på de plattformarna genom träffsäker annonsering utifrån ert varumärke. Annonserna styrs enligt målgruppsanpassade demografiska inriktningar och når de personer som ni vill synas mot. Genererad trafik styrs till era karriärsidor eller anpassad landningssida.

Vidare följer vi upp de resultat och intresse som annonserna genererar. På så sätt kan aktörer hela tiden förfina sina processer och öka förutsättningarna för att tilltala rätt målgrupp – idag och i framtiden. Därmed fungerar SMW Group som ett naturligt led i employer branding- och marknadsföringsprocesser.

I tjänsten ingår

  • Riktad exponering på Facebook, Instagram, LinkedIn och Audience Network
  • Retargeting, mot personer som tidigare besökt er hemsida eller redan har ett intresse för er

Tilläggstjänster

  • Kostnadsfri anpassad landningssida
  • Social Branding utifrån ert namn
  • SMW Insight, kampanjresultat i realtid
  • JobKey, som ökar möjligheterna för att driva in ansökningar