Thomas Betong

Transportplanerare

Ringön

Vi söker en transportplanerare med känsla för detaljer

Ett jobb där din prestation har ett stort värde, där du tillsammans med ditt team jobbar mot gemensamma mål.  Låter det som något för dig? Bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där vi värnar om varandras arbetsmiljö.


Om tjänsten

Som transportledare på Thomas Betong arbetar du med process- och transportplanering, kundservice och ordermottagning inom Göteborg och delar av Västsverige. I ditt arbete kommer du därmed ha daglig telefonkontakt med chaufförer, våra partners och kunder samt samarbeta med fabrik, sälj- och transportorganisationer. Du hanterar ordrar med ett stort fokus på service gentemot kunderna.

I ditt team ingår tre kollegor, som du jobbar tätt tillsammans med. Ni planerar arbetet mot tydligt uppsatta mål, och eftersom du är direkt involverad i processerna finns också goda möjligheter att påverka och förbättra dessa.

Tjänsten är placerad på Ringön i centrala Göteborg och dina arbetstider är mellan 08.00-17.00.

Låter detta som något för dig? Då hoppas vi att få läsa din ansökan. Är du inte övertygad ännu? Fortsätt läs.

Om dig

Vi hoppas att du är en person som trivs med service och kundkontakt eftersom en stor del av rollen innebär just detta. Då du kommer att arbeta i ett mindre team ser vi gärna att du med glädje stöttar och hjälper dina kollegor när det behövs – det är så vi når våra mål, tillsammans. Du är en strukturerad kommunikatör som ser möjligheter framför problem. Vi söker också dig som har en fin känsla för detaljer då det många gånger är mycket information som behöver hanteras. Vidare hoppas vi att du är en person som har förmågan att växla mellan dagar som går på rutin i ett lugnare tempo, till andra dagar som kräver ett högre tempo. Detta eftersom arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

Din bakgrund är inte det viktigaste för oss. Tjänsten som transportplanerare och de arbetsuppgifter som du får hantera är något du får upplärning och stöd i. Vi söker därför en person med rätt inställning snarare än någon med lång erfarenhet. Det ska dock sägas, att har du erfarenhet av transportplanering eller arbete inom byggbranschen är det såklart meriterande.

Om oss

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara specialisterna på betong.

Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans! Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, USA, Tyskland och Polen.

Läs mer om oss på www.thomasbetong.se

Vad säger medarbetare?

Teamet som hanterar transportplaneringen är ett mindre team på tre personer. Vi frågade en av medarbetarna vad han tycker om jobbet.

”I min tjänst planerar jag processen från början – från kundens behov till tillverkning fabrik och vilka fordon som ska genomföra transporten. Vi bokar allting och ser till att saker ska passa så bra ihop som möjligt. Lite som Tetris skulle man kunna säga.”

”För mig är det här jobbet stimulerande då det är ett varierande tempo och man ständigt har många bollar i luften. Eftersom arbetet vi gör har en direkt påverkan på andra i ledet är det också en bra belöning när man ser att allt gått bra.”

Vidare frågade vi om det finns några trevliga förmåner eller fördelar med jobbet.

”Vi är centralt placerade i Göteborg, på Ringön, vilket gör att det är smidigt att ta sig hit. Vi är ett tight team som ställer upp för varandra. Det gör att det är roligt att komma till jobbet! Vidare erbjuds friskvårdsbidrag och det finns gott om utvecklingsmöjligheter – jag har själv varit hos Thomas Betong sedan 2006 och började som transportplanerare 2017. Utöver det så uppskattar jag att när man planerat färdigt kommande dag så får den arbetsdagen ett tydligt avslut innan man går hem – nästa dag är en ny dag!”

Vi hoppas att du fått en bra bild av tjänsten som vi erbjuder – och att du vill bli en del av Team Thomas! Varmt välkommen med din ansökan.