Texet AB

Säljare

Västra Sverige

Stjärnsäljare som brinner för kundservice

Brinner du för att ge dina kunder en förstklassig service och upplevelse? Är du målmedveten och gillar att jobba i högt tempo? Älskar du att skapa resultat och långa kundrelationer? Då kan du vara Texets nästa stjärnsäljare.


Om tjänsten

Vi söker en ambitiös, målmedveten och nyfiken säljare. Du brinner för försäljning och ser vikten av hög kundnärvaro, där god service och kundrelation alltid är nyckeln till framgång. Som säljare kommer du arbeta med såväl nya som befintliga kunder. Hos oss är alla dagar olika och du kommer arbeta med mer än bara ren försäljning. Säljrollen innebär affärsresor med hotellövernattningar i samband med kundbesök, event och mässor. I din roll rapporterar du till Texets VD/försäljningschef.

Om dig

Som person är du målmedveten, trygg och prestigelös. Du är ansvarstagande och strävar alltid efter att ge kunden den bästa upplevelsen. Att jobba strukturerat, analytiskt och i högt tempo är något som är självklart för dig. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning och affärsutveckling. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från textilbranschen. Men viktigast av allt är personen bakom alla egenskaper, och tillsammans skapar vi vårt fantastiska Texet.

Om oss

Vilka är då vi? Vi är en av Sveriges ledande grossister när det kommer till profilkläder. Vi jobbar med kända företag nationellt och internationellt – något vi är mycket stolta över. Texet ingår i New Wave Group som har sitt huvudkontor och centrallager i Upplands Väsby. Vi finns alltid där när våra kunder behöver nya, unika och snygga profilprodukter. Texet marknadsför, säljer och distribuerar varumärken som James Harvest Sportswear, J Harvest & Frost, Printer Active Wear och Mac One i Europa, Kanada och Australien.

Vad säger medarbetarna?

Vi bad en av våra medarbetare att pitcha in rollen som säljare, hon svarade:

 

”Du som jag har mycket energi, stor drivkraft, gillar att bygga affärsrelationer och är väldigt resultatinriktad och samtidigt vill jobba på ett genuint företag som Texet. Din dag ser olika ut varje dag så det blir aldrig långtråkigt. Det bästa är att du, tillsammans med kollegor och chefer, utvecklar dig själv varje dag.”

 

Hon fortsätter med att berätta om hennes team:

 

De bästa sakerna med mitt team är att vi har en bra öppen kommunikation och en sammanhållning i samtliga led, hörs ofta och bollar idéer eller hjälper varandra att hitta problemlösningar”.

Känner du dig nu taggad att ta nästa steg i karriären?

Tveka då inte att skicka in din ansökan! Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Krister Jonfelt på 0708-99 80 33 eller på krister.jonfelt@texet.se

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid ett senare tillfälle.
Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid ett senare tillfälle.