Texet AB

Kundservice & Innesälj

Ta ditt nästa steg i karriären med oss!

Älskar du att ge förstklassig kundservice lika mycket som vi gör? Är du i början av en spännande karriär inom administration? Letar du efter din nästa utmaning att ta dig an? Då kan du vara en av våra nya stjärnor inom avdelningen kundservice och innesälj – Välkommen till Texet!


Om tjänsten

Vi på Texet söker två positiva, ambitiösa och serviceinriktade medarbetare till avdelningen för kundservice och innesälj. Du kommer ta hand om kundbeställningar, besvara kundfrågor och agera back-up till våra fantastiska utesäljare. Vi erbjuder varierande dagar med omväxlande arbetsuppgifter vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Om dig

Du tycker om att arbeta i team och har en positiv och serviceinriktad attityd. Viljan att hjälpa både kunder och kollegor är en självklarhet. Vi ser också att du lätt kan ta egna initiativ där det behövs samt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Det är ett plus om du har ett lika gediget intresse för profilkläder som vi har. Meriterande är goda datorkunskaper samt kunskaper inom Excel.

Om oss

Texet är en av Sveriges ledande grossister när det kommer till profilkläder. Vi jobbar med kända företag nationellt och internationellt – något vi är mycket stolta över. Texet är en del av New Wave Group och har sitt huvudkontor och centrallager i Upplands Väsby. Vi finns alltid där när våra kunder behöver nya, unika och snygga profilprodukter. Texet marknadsför, säljer och distribuerar varumärken som James Harvest Sportswear, J Harvest & Frost, Printer Active Wear och Mac One i Europa, Kanada och Australien.

 

Vad säger medarbetarna?

Vi har frågat våra medarbetare på kundservice och innesälj vad som lockade dem till att arbeta hos oss. En av våra medarbetare svarar:

”Jag har tidigare arbetat hos en av våra återförsäljare och har alltid tyckt att branschen i sig är oerhört rolig, så när jag fick erbjudandet om denna tjänst tog jag chansen direkt!

Det kändes spännande att få stå i ”första ledet” som leverantör, framförallt eftersom våra produkter är något jag känner mig stolt över att representera.”

 

När vi frågade om vad som var det bästa med att jobba hos oss så svarade hon:

”Det bästa med mitt team och mina kollegor är att vi alla är väldigt olika som individer men trots detta har en sådan fin gemenskap. Vi stöttar och hjälper varandra och är inte det minsta rädda för att gå utanför ramarna för våra egna arbetsuppgifter för att backa varandra. Utöver detta är vi ett riktigt härligt och välkomnande gäng med högt i tak och lätt till skratt!”

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Tveka inte att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande, med tillträde preliminärt den 1/12-2021.Vid frågor om tjänsten får du gärna kontakta Amanda Thanger på amanda.thanger@texet.se.

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan kompletteras vid ett senare tillfälle