TBS - Tekniska Byggnadsställningar

Montör

Göteborg

Vi söker en montör som är driven, positiv och praktisk!

 


 

Är du en driven person som gillar utmaningar och kan ta egna initiativ? Är du även praktiskt lagd som gillar att jobba med hela kroppen – och som inte har något emot att jobba ute i olika väderförhållanden? Då kan du vara vår nästa stjärna. Vi söker en montör som ska utföra ställningsmontage åt byggföretag.

 

Som montör hos oss kommer du att:
Utföra ställningsmontage med tillhörande materialhantering enligt regler och rutiner som företaget önskar, och enligt anvisning från din projektledare. Du kommer att arbeta i projektform ute på entreprenad för att montera och demontera ställningar åt byggföretag. Din viktigaste uppgift som montör är att skapa en säker och funktionell ställning åt olika hantverkare som ska utföra arbeten vid det specifika projektet.

I rollen kommer du att kommunicera med kunder på plats för att exempelvis ta emot önskemål kring ändringsarbeten, beställa material samt planera tid och resurser på respektive projekt. Arbetet som montör är ett fysiskt jobb, du kommer att jobba utomhus året om – och ibland på högre höjder. Är du en person som gillar utmaningar och att jobba med kroppen? Då är ställning- och montageyrket något för dig!

 

Vem är du?
Vi monterar ställningar med hjälp av ritningar på respektive projekt, därför hoppas vi att en av dina starkaste egenskaper är noggrannhet – även under stress.  Du är en praktiskt lagd person som gillar att jobba med hela kroppen, året runt, i alla väder. Arbetet kräver stort ansvar och en hel del kreativitet, därför hoppas vi att du är både ansvarstagande och har en kreativ ådra. Du är inte rädd för att ta egna initiativ, du är driven och har en förmåga att både kunna jobba självständigt och i team.

Du har även ett stort intresse för säkerhet och drivs av att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver även ha minst B-körkort.

 

 

Det bästa med mitt jobb är att jag får arbeta med kroppen och vara mycket utomhus. Jag har bra lön och bra förmåner till exempel bil och telefon. Jag har bra arbetskamrater och får arbeta i team. – Charlie, Ställningsmontör/Arbetsledare

 

Min tjänst är mycket intressant för att jag får träffa olika människor och arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Kollegorna är trevliga och hjälper alltid till när man frågar om hjälp. Therese, Serviceman

 

Sedan jag började här så har vi haft julbord, spelat paddel och haft Kick-off med tävlingar. Jag uppskattar att dessa aktiviteter kommer lite då och då för att jag får lära känna de personer som jag inte jobbar med, det bidrar mycket till sammanhållning för oss anställda. Viktor, Ställningsmontör

Om oss
Tekniska Byggnadsställningar (TBS) i Göteborg AB arbetar med byggnads- och industriställningar, väderskydd, fallskydd och stämp. Vi bygger ställningar för företag och privatpersoner i Göteborgsområdet. Genom stort engagemang, snabba leveranser och lång erfarenhet bygger Tekniska Byggnadsställningar säkra ställningar med hög kvalitet.

TBS arbetar med olika typer av byggnads- och industriställningar för de mest skiftande behov och användningsområden. Vi arbetar dessutom med de flesta olika typer av skydd som kan behövas på en arbetsplats: Fall och rasskydd (typ: Combisafe, fallskyddsnät etc.), byggstängsel avlastningstorn väderskydd, hallar etc.

Du hittar oss på Instagram

Låter det här som ett jobb för dig? Ansök redan i dag!