Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB

Byggprojektör - BIM

Göteborg

Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB arbetar med byggnads- och industriställningar, väderskydd, fallskydd och stämp. Vi bygger ställningar för företag och privatpersoner i Göteborgsområdet. Genom stort engagemang, snabba leveranser och lång erfarenhet bygger Tekniska Byggnadsställningar säkra ställningar med hög kvalitet.

TBS arbetar med olika typer av byggnads- och industriställningar för de mest skiftande behov och användningsområden. Vi arbetar dessutom med de flesta olika typer av skydd som kan behövas på en arbetsplats: Fall och rasskydd (typ: Combisafe, fallskyddsnät etc.), byggstängsel avlastningstorn väderskydd, hallar etc.


OM TJÄNSTEN

Som Bygg- Projektör BIM ritar du i program som ArchiCAD, Revit och Auto CAD samt Tekla. Du behöver även ha kunskaper om hur du effektivt knyter samman funktion, design och konstruktion för att kunna kombinera dem med ekonomiska förutsättningar och teknisk kompetens.

Tyngdpunkten i arbetsuppgifterna ligger ofta på användandet av CAD-system, men som byggprojektör behöver du även ha en grundläggande förståelse för konstruktionsteknik och design.

Du kommer främst att arbeta i Autocad och Revit, ett plus är kännedom även om  vara bra om hur tex bim360 funkar (en portal där många av våra beställare lägger sina ritningar/underlag)

Du är kreativ, gillar nya utmaningar och har ett eget driv för att hitta egna lösningar för bästa resultat ut mot kund.

Du kommer skapa ritningar och underlag i 2D och 3D för hela kedjan, från att anbud kommer in till slutlig ritning för beställare och montör.

Kvalifikationer BIM

  • Kunskap + erfarenhet i CAD och RevIT
  • Allmän kunskap i datamiljön vad gäller, funktioner, lagring, konvertering, etc.
  • Eget driv med fokus på förbättringar och kunna arbeta självständigt
  • samtidigt ödmjuk för att samarbeta med killarna som är ovana med ritningar.
  • Flera projekt igång samtidigt, beredd på nya och snabba kast.
  • Körkort
  • Önskvärt med erfarenhet från bygg och/eller konstruktion. Stort intresse för bygg och vilja att se projekten praktiskt.

AFFÄRSIDÉ

Att med hjälp av rätt utbildad och motiverad personal, på utsatt tid och till högsta kvalité, tillhandahålla den mest ändamålsenliga samt kostnadseffektiva ställningslösningen till våra kunder, stora som små.

TBS ställningar har med nuvarande ägarkonstruktion verkat i Göteborg med omnejd sedan 1999, från att ha varit ett par anställda då har verksamheten vuxit till att omfatta cirka 40 st. montörer plus arbetsledning. TBS Ställningar arbetar främst med flera olika sorters byggnadsställningar och väderskydd av olika sorter, såväl rullbara som fasta sådana.

Under åren har vi breddat vår verksamhet och kan idag även erbjuda montering och uthyrning av bygghissar, Combi-SAFE, och skyltställ. Vi kan även erbjuda montering av byggstaket, brostämp och övriga temporära konstruktioner.

TBS Ställningar drivs och leds av ägarkretsen vilket innebär att det är nära till beslut och ett starkt engagemang för verksamheten och kundnyttan.

Välkommen med din ansökan!