Tarkett

Underhållsingenjör

Kristianstad

Underhållsingenjör sökes för att leverera underhåll i världsklass!

Har du viljan att driva projekt och modet att utmana det som är bra till att bli ännu bättre för att säkerställa en hög driftsäkerhet i en fabrik? Vill du vara en del av ett engagerat team där du ges möjligheten att växa och utvecklas tillsammans? Då är detta tjänsten för dig!

Till vår fabrik strax utanför Kristianstad söker vi en driven underhållsingenjör med en initiativrik problemlösningsförmåga, brinner för utmaningar samt har ett genuint intresse för kärnfrågorna inom underhåll.


Som person har du förmågan att utgå från ett helikopterperspektiv även när små detaljer bearbetas. Du drivs av att leverera resultat som bidrar till att verksamhetens mål uppfylls, strävar ständigt efter att hitta effektiva och hållbara lösningar som leder till kontinuerlig utveckling, både för dig själv och för verksamheten. Dessutom är du nyfiken, prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva systematiskt förbättringsarbete där vi ser att du är en inspiratör, pådrivare och kravställare som vågar ta plats för att få resultat.

I rollen som underhållsingenjör har du fokus på driftsäkerhet vilket innebär att du synliggör dagens driftsäkerhet samt identifierar förebyggande åtgärder för att öka den ytterligare. Du arbetar brett, exempelvis med grundorsaksanalyser av oplanerade driftavbrott, optimering av reservdelshållning, stopplanering, samordnar lagstadgade besiktningar av processutrustning mm. Du kommer att ansvara för att ta fram underhållsplaner samt vid behov uppdatera underlag för arbete med denna vilket inkluderar bland annat arbetsorder, inspektioner och kartunderlag. Du rapporterar till Technical Group Manager och samarbetar väldigt nära avdelningscheferna, både inom underhåll och produktion. Tjänsten är under uppbyggnad med stora möjligheter att påverka.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Leda WCM Professional Maintenance Pillar.
  • Ansvara för det lokala underhållssystemet SAP PM.
  • Samordna och utveckla Emergency Work Order-ramverk.
  • Leda/delta i RCA-processen (Root Cause Analysis) för att identifiera och driva ut långvariga problem samt spåra RCA-rekommendationer och säkerhetsställa att de är slutförda.
  • Planera och genomföra CAPEX-projekt gällande utrustning/infrastruktur.

 

Lämplig bakgrund är underhållsingenjör med erfarenhet inom underhåll i processindustrin. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och det är en fördel om du har kunskap i SAP PM eller erfarenhet i något underhållssystem. Flytande svenska i tal och skift, goda kunskaper i tal och skrift på engelska.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan komma tillsattas före sista ansökningsdag.

 

 


Om oss

Tarketts historia startade för över 140 år sedan, och företaget är nu världsledande inom innovativa golvbeläggningar och innovativa golv- och idrottsytor. Under 2019 hade Tarkett en nettointäkt på 3 miljarder euro. Koncernen erbjuder sina kunder i över hundra länder över hela världen ett brett urval av produkter, som vinyl, linoleum, gummi, textil, trä, laminat, konstgräs och idrottsbeläggningar. Tarkett har 12 500 anställda och 33 industrianläggningar och säljer 1,3 miljoner kvadratmeter golvbeläggning varje dag, till sjukhus, skolor, bostäder, hotell, kontor, butiker och idrottsplatser. Med målet att åstadkomma nya förutsättningar med hjälp av cirkulär ekonomi har koncernen infört en ekoinnovationsstrategi som bygger på Cradle to Cradle®-principer, för att bidra till människors hälsa och välbefinnande samt bevara naturresurserna.