Tarkett

Industrielektriker

Kristianstad

Industrielektriker sökes!

Har du el-utbildning från gymnasiet eller är färdig elektriker? Är du serviceinriktad, analytisk och gillar att samarbeta? Vill du vara en del av ett engagerat team där du ges möjligheten att växa och utvecklas tillsammans? Då är detta tjänsten för dig!

Till vår fabrik strax utanför Kristianstad söker vi en driven elektriker som är redo för ett spännande och utmanande jobb där säkerhet, proaktivitet, samarbete och service är prioriterade områden. Allt för att vår produktion ska fungera så optimalt som möjligt.


Som industrielektriker är du en viktig del av verksamheten och arbetar såväl självständigt som i team. Arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll på el-, styr- och reglersystem i vår fabrik. Även optimering- och förbättringsarbete ingår i dina uppgifter.

Arbetsuppgifter som tjänsten innefattar:

  • Felsöka och åtgärda el relaterade problem på produktions- och fastighetsutrustning.
  • Hantera och avrapportera inkommande ärenden i underhållssystemet
  • Utföra förebyggande underhåll
  • Delaktig i förbättringsarbeten och förbättrings/ombyggnadsprojekt

Som person har du viljan att utvecklas för att matcha framtidens krav inom området. Du är ansvarstagande, flexibel och initiativrik som person och gillar dessutom ordning och reda. Vidare har du ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och trivs med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra.

Viktigt För Tjänsten

  • Utbildning inom el och automation.
  • Minst 1-3 års relevant yrkeslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av PLC-programmering och elkonstruktion är meriterande.
  • I svenska uttrycker du dig obehindrat i både tal och skrift.

Övrigt om tjänsten:

Arbetstid: Skiftgång med beredskap. 38 timmar per vecka rullat över ett 4 veckors schema enligt följande två veckor dagtid 7-16 följt av 1 vecka NATT och slutligen 1 vecka EM 14-22. Beredskapstjänstgöring ingår.

Vid frågor om tjänsten mejla roger.carlsson@tarkett.com alternativt mika.voutilainen@tarkett.com

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag!