Svenska Batterilagret söker

Utesäljare

till Uppsala

Teknikintresserad säljare? Se hit!

Om du är i början av din karriär och vill testa dina vingar som utesäljare väntar den perfekta möjligheten att göra det hos oss! Vi erbjuder dig frihet under ansvar. Vi förväntar oss ett brinnande engagemang. Antar du utmaningen?


Om dig och dina egenskaper

Som utesäljare hos oss ansvarar du för försäljningen i Uppsalaområdet. Ditt jobb innebär att skapa långsiktiga affärer med både nya och befintliga kunder. Ditt största fokus kommer dock vara att etablera nya relationer och skapa nya affärer.

För att trivas hos oss, och för att lyckas i rollen som utesäljare, tror vi att du har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Du har även 1–2 års erfarenhet av försäljning i någon form. Har du dessutom kunskap om batterier och laddare är det ett stort plus, men inget krav. Oavsett din tidigare erfarenhet förser vi dig med den produktkunskap du behöver för att lyckas i rollen.

Du är en social, öppen och lätt person att jobba tillsammans med. Du bör ha ett stort intresse för att träffa nya människor och hjälpa dina kunder med tekniska lösningar. Vi hoppas att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har en förmåga att både planera, driva och följa upp dina projekt.

För att trivas i rollen bör du ha:

  • 1–2 års erfarenhet av försäljning
  • Gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • B-körkort

Så här beskriver några medarbetare hur det är att jobba på Svenska Batterilagret:

”Jag valde Batterilagret för att vi har bra och starka varumärken och hållbara ambitioner. Då jag har ett starkt driv och är målinriktad som person, såg jag mig själv passa in i denna roll.”

”Hjälpsamma och trevliga kollegor som finns över hela landet, de delar gärna med sig av sin kompetens inom området vi jobbar med. Om man gillar att ha frihet under ansvar är det här det perfekta jobbet!”

Lite kort om oss

Vi säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör – helt enkelt allt från klocka till truck. Med affärsidén ”batterier från klocka till truck” har Batterilagret sedan starten för mer än 20 år sedan vuxit snabbt och stadigt och har idag en rikstäckande verksamhet som erbjuder marknadens bredaste sortiment av batterier och batterirelaterade tillbehör.

Kunskap, kvalité och konkurrensmässiga priser är ledstjärnor i vårt arbete och ett nära samarbete direkt med ledande tillverkare borgar för att vi kan stå för vad vi lovar och att vi alltid kan erbjuda de bästa och senaste lösningarna till rätt priser.

Vi arbetar med kända varumärken så som Varta, Energizer, Bosch, Panasonic, CTEK, Victron och Deka med flera. Vi har 28 egna butiker/lager i Sverige. Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Vår kundportfölj består av både privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 200 miljoner per år och har höga tillväxtmål.

Fakta om anställningen
Arbetsgivare: Svenska Batterilagret AB
Position: Utesäljare
Placering: Uppsala
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Är du hungrig nog att anta utmaningen?

Click or drag a file to this area to upload.