Kungälv Energi

Projektledare El

VILL DU VARA MED I VÅRT LAG OCH SPRIDA ELEKTRISK STÄMNING?

Kungälv Energis uppgift är att skapa elektrisk stämning i Kungälv. Vi gör det genom att erbjuda el, fiber och fjärrvärme till våra kunder. Här jobbar vi med hjärtat och siktet på en bättre morgondag, vi gör ett viktigt och samhällsbärande jobb och satsar framåt mot en hållbar vardag. 

På Kungälv Energi ges du en stor spelplan i ett familjärt företag med utvecklingsmöjligheter och förmåner.

Vi söker en Projektledare El

Affärsområde Entreprenad är ett härligt gäng på 36 personer som ser till att vardagen i Kungälv fungerar. Vi projektleder, bygger och underhåller nät och ser till att Kungälvsborna har el, fiber och värme. Det här är en avdelning för dig som gillar variation, att samarbeta och att gräva ner dig i detaljer. Vårt jobb är viktigt och vi gör det med hjärtat och siktet inställt på en hållbar morgondag. 

 

Nu söker vi dig som är projektledare, har erfarenhet av elbranschen och vill arbeta med anslutningar samt ny- och ombyggnation av elnät. Som Projektledare är ditt uppdrag att leda, styra och koordinera projekt.

Ditt fokus kommer vara att planera och koordinera för- och färdiganmälansprocessen i större och mindre uppdrag så att vi genomför dessa med rätt kvalitet, i tid och med nöjda kunder. Du ingår i ett team på 11 personer och du kommer att samarbeta med oss i ditt arbete med både projektering och planering. Elizabeth som blir din närmaste teamledare har ett öppet och närvarande ledarskap. Elizabeth tycker om att ge frihet under ansvar så att du kan arbeta och utveckla både dig och jobbet men hon är också noga med att värna om att det finns en balans mellan jobb och fritid.

 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara

 • Driva och genomföra projekt enligt vår projektmodell och riktlinjer
 • Planera och organisera uppdragen, ta fram arbetsmiljöplan och riskanalyser
 • Skapa och hantera handlingar internt och externt inom ett uppdrag tex kalkyler och offerter
 • I förekommande fall själv projektera och bereda uppdrag
 • Beställa och följa upp entreprenader
 • Dokumentera och följa upp projekt
 • Vara delaktig i att utveckla arbetssätt och rutiner för arbetsområdet

 

Formella Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning inom elkraft eller kompetens som bedöms motsvarande
 • Projektledarutbildning
 • B-körkort

 

Tidigare erfarenhet och kompetens

 • Minst 3 års erfarenhet som projektledare inom elkraft
 • Erfarenhet av beredning
 • Van IT-användare med nyfikenhet kring utveckling när det gäller användandet av olika system, digitala lösningar och hjälpmedel. Erfarenhet av DP Spatial är meriterande.
 • God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och är van att möta kunder och intressenter. Du tycker om att se till helheten och trivs med flera parallella kontakter. Du är ansvarstagande, noggrann och välstrukturerad. Du är serviceinriktad med högt driv och ser till att få saker gjorda. Du är en god arbetskamrat och du har med dig ett stort säkerhetstänk. Du tycker om att samarbeta och du lyssnar, kommunicerar och löser problem på konstruktivt sätt. Kundfokus och affärsmässighet är självklarheter och du har förmåga till helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Har du dessa egenskaper kommer du trivas hos oss!

 

Vi håller vad vi lovar är vårt motto, och vi jobbar alla tillsammans för att bidra till att Kungälv blir ett hållbart samhälle att leva i.

 

 

Välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt till Strategisk HR-partner Inger Atterskog som vi samarbetar med i denna rekrytering, senast 2021-03-08.

Frågor avseende tjänsten besvaras av Teamledare Elizabeth Svanberg   tel. 0303-23 97 51

eller Karin Almgren Chef affärsområde Entreprenad tel. 0768-35 45 96

Facklig representant: Ledarna, Sven Hansson, tel. 0303-23 97 94

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Inger Atterskog, 0707-69 08 66

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.