Stockholms Reparationsvarv

Mekaniker

till Stockholm

Social mekaniker med erfarenhet av dieselmotorer?

Stockholms Reparationsvarv söker nu en duktig mekaniker till maskinavdelningen. Är du en person som gillar att jobba med utmanande arbetsuppgifter – och samtidigt vara nyckeln till lösningen? Då är det här en tjänst för dig!

 

Om tjänsten

Som mekaniker jobbar du på maskinavdelningen där du reparerar och servar dieselmotorer, växlar och pumpar. Du arbetar även med propellrar, roderarrangemang, vinschar och hydraulsystem. Dina dagar är varierande och omväxlande, och vi hjälper alltid varandra för att komma i mål med våra projekt.

Det finns stora möjligheter till personlig utveckling i din roll! Vi tror på ett arbete med frihet under ansvar och en varierad arbetsmiljö, både inom- och utomhus. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, kollektivavtal med Metall och årligt friskvårdsbidrag.

 

Hur är det att jobba hos oss?

”Det är en rolig och intressant arbetsplats! En av anledningarna till att jag började här var möjligheten att jobba med frihet under ansvar. Så är det än idag. Jag arbetar mycket självständigt och gillar det. Vi hamnar ofta i situationer då ett kreativt förhållningssätt behövs. Det är att lösa problem som gör jobbet roligt!”

Om dig

Vi söker en person som tycker om att utmanas att vara delaktig i att lösa både små och stora problem. Vi tror att du som söker har en lämplig bakgrund och erfarenhet av service och reparationer av lastbilar, entreprenad-, skogs- och lantbruksmaskiner.

Våra förhoppningar är att du är en social person som har lätt för att kommunicera med både medarbetare, arbetsledning och underleverantörer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är säkerhetsmedveten, självgående, punktlig, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete.

För att bemästra tjänsten behöver du:

  • Inneha svenskt medborgarskap
  • Klara en säkerhetskontroll för arbete på skyddsobjekt
  • Behärska flytande svenska i tal och skrift
  • Ha B-körkort för manuell växellåda

Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av svetsning och skärande bearbetning.

Om oss

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett reparationsvarv som erbjuder tjänster åt den lokala sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig varvsmiljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på Beckholmen på vackra och natursköna Djurgården i Stockholm.

 

Kontakt & övrigt

HR-ansvarig Karin Söderberg, karin.soderberg@srvab.com

 

  • Tjänst: Heltid
  • Arbetstider: Mån-tors: 07:00-16:00 Fredag: 07:00-13:30
  • Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt

Intresserad? Ansök enkelt här!