Vi söker elkraftsingenjör

Stockholm/Västerås

Driftig elkraftsingenjör sökes för nya äventyr tillsammans med växande företag

 

Är du en person med stor teknisk kompetens som brinner för att arbeta med elkraft? Lockas du av tanken att arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!


Om tjänsten

Start-Up är under ständig utveckling och vi söker nu en erfaren elkraftsingenjör som vill vara med och påverka vår framtid och växa med oss som företag. Rollen är rolig, utmanande och utvecklande där dina arbetsuppgifter kommer innefatta såväl provning- och idrifttagning av nya kraft- och processanläggningar som om- och tillbyggnadsprojekt. Du kommer även ansvara för underhållsprovning av reläskydd samt arbeta med tekniskt stöd och kompetens mot våra kunder.

Som elkraftsingenjör hos oss kommer du ha möjlighet att forma din roll utifrån din ambition, kompetens och genom dina resultat. Något som vi tycker är viktigt för att skapa motiverade medarbetare som trivs med vad de gör. Du kommer ingå i en platt organisationskultur där vi tillsammans ständigt arbetar för en familjär stämning där du som medarbetare får utvecklas på ditt unika sätt och där du får gehör för dina behov, önskemål och idéer.

Vi söker medarbetare till region Stockholm, Västerås samt övriga delar av landet.

 

Om dig

Vi söker dig som är energisk, driven, ambitiös och gärna har minst fem års erfarenhet från liknande arbeten. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som är strukturerad, noggrann och ser högt ansvarstagande som en självklarhet i ditt arbete. Framför allt eftersom du kommer att ansvara för delar i projekt på egen hand. Med ditt lösningsorienterade sätt att arbeta tar du dig med glädje an utmaningar, och har alltid en öppen inställning till dina kollegor. Vi tror också att du är duktig på att utveckla samt bibehålla goda kundrelationer genom din sociala och kommunikativa förmåga.

Utöver värdefulla egenskaper har du en hög teknisk nivå inom ditt kompetensområde och du är en person som, precis som oss, är en lagspelare samtidigt som du är trygg med att arbeta självständigt. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet inom selektivberäkning och dimensionering samt har erfarenhet från ledande befattningar inom elkraftsprojekt.

 

Om oss

Start-Up är ett av Sveriges större privatägda energikonsultföretag. Sedan 1995 när företaget grundades har vi alltid arbetat hårt för att identifiera och utveckla nya lösningar som uppfyller våra kunders behov. Från början var Start-Up:s specialitet att starta kraftverk, vilket gav oss vårt namn. Redan under de första åren arbetade vi med kunder som ABB, Alstom, E.ON, Fortum och Siemens. Sedan dess har våra kunders behov lett oss till fem affärsområden: Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument – en kombination som gör oss unika i branschen.

Hos Start-Up är våra anställda våra viktigaste tillgångar. Vi handplockar människor som inte bara har utmärkt teknisk kompetens utan också är lösningsorienterade och är stolta över sitt arbete. Som ett resultat har vi fullt förtroende för vår personal och vi är övertygade om att de levererar 100% till våra kunder. Såväl medarbetare som chefer finns alltid nära till hands – och vi är övertygade om att din kompetens gör skillnad!

 

Hur är det att jobba hos oss?

Mattias, en av våra medarbetare, berättar om sin roll som elkraftsingenjör på Start-Up och vad den innebär:

”Jag arbetar med konstruktion, provning och driftsättning inom elkraft, samt regionsansvar för region Småland. Det är en tjänst med varierande arbetsuppgifter som täcker in teknik, både praktiskt och teoretiskt, samt administrativa arbetsuppgifter i och med regionsansvaret.”

 

Vidare berättar Mattias om Start-Up:s kärnvärden, värderingar och vad han tycker är bäst med företaget:

“Vi arbetar efter våra kärnvärden; öppenhet och ärlighet, stöd och respekt samt teknisk och social kompetens. Dessa kärnvärden återspeglas väl i både ledning och kollegor där jag tycker att teknisk och social kompetens utmärker sig mest.”

”Det bästa med företaget tycker jag är prestigelösheten. Förmågan och viljan att kunna hjälpas åt och lösa problem och uppgifter tillsammans. Stöter man på ett problem så finns det alltid någon man kan fråga, som tar sig tiden att hjälpa till.”


 Vill du bli en del av oss? Det hoppas vi! Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Start-Up!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.