STAFFARE AB

Mekaniker

Skellefteå

Maskinkunnig mekaniker? Packa ner skiftnyckeln och sväng förbi!

 

Redo för ett utvecklande och utmanande jobb där du aldrig vet hur dagen kommer att sluta? Bra! Då kan du fortsätta läsa. Nu söker nämligen det växande och välmående Staffare AB efter en duktig mekaniker till verkstaden i Skellefteå.

Vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vår ständiga strävan efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Ett härligt gäng med högt i tak och grym sammanhållning väntar otåligt på din ankomst.

 


 

Kort om tjänsten

Vi letar efter en pigg och alert mekaniker med viss eller god erfarenhet av maskinreparationer. Hos oss kommer du att utföra service och reparation av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner, både inne i verkstaden och ute på fältet när det behövs.

Här kan du räkna med ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika fordon och märken.

En dag kan bland annat innehålla:

  • Servicejobb
  • Avancerad felsökning (el , hydraulik)
  • Stora och små reparationer

 

Om Staffare AB

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddigfabriken med 1 anställd.

Idag är vi över 106 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm & Västerås har vi försäljningskontor.

Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus, kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

 

Vem är då denna nya stjärna vi letar efter?

Förutom ett gott humör och att vara en bra lagspelare ser vi gärna att du har:

  • B-körkort
  • 3 års gymnasieutbildning
  • Kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Datorvana
  • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande

 

Hur är det att jobba på Staffare AB?

Vår medarbetare Örjan Olsson berättar om hur han upplever Staffare:

”Det bästa med arbetet är att ingen dag är den andra lik och man lär sig nya saker hela tiden. Vi har en mycket bra gemenskap och rolig atmosfär inom företaget.”

 

Han berättar vidare om hur han upplever samarbetet med teamet:

”Det bästa med mina kollegor är att det är högt i tak och vi kan ventilera olika frågor. Som arbetsgivare ligger Staffare AB överst på min lista. Ingenting är omöjligt och det arbetas hela tiden på förbättringar.”

Känner du peppen? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vid frågor om tjänsten kontakta: Azamat Kasumov, e-post: Azamat.kasumov@staffare.se , telefon: 070-271 41 55