STAFFARE AB

Mekaniker

Skellefteå

MASKINKUNNIG MEKANIKER? PACKA NER SKIFTNYCKELN OCH SVÄNG FÖRBI!

Redo för ett utvecklande och utmanande jobb där du aldrig vet hur dagen kommer att sluta? Bra! Då kan du fortsätta läsa. Nu söker nämligen det växande och välmående Staffare AB efter en duktig mekaniker till verkstaden i Skellefteå.

Vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vår ständiga strävan efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Ett härligt gäng med högt i tak och grym sammanhållning väntar otåligt på din ankomst.


Kort om tjänsten

Vi letar efter en pigg och alert mekaniker med viss eller god erfarenhet av maskinreparationer. Hos oss kommer du att utföra service och reparation av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner, både inne i verkstaden och ute på fältet när det behövs.

Här kan du räkna med ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika fordon och märken.

En dag kan bland annat innehålla:

 • Servicejobb
 • Avancerad felsökning (el , hydraulik)
 • Stora och små reparationer

Förmåner vi erbjuder

 • Hälsoundersökningar
 • Frukost varje morgon
 • 2000kr friskvårdsbidrag/år
 • Förmånliga försäkringar  

Om Staffare AB

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddigfabriken med 1 anställd.

Idag är vi över 106 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm & Västerås har vi försäljningskontor.

Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus, kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Vem är då denna nya stjärna vi letar efter?

Förutom ett gott humör och att vara en bra lagspelare ser vi att du har:

 • B-körkort
 • 3 års gymnasieutbildning
 • Kunskaper i svenska, både tal och skrift
 • Datorvana

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande

 

Hur är det att jobba på Staffare AB?

Vår medarbetare Emil berättar om hur han upplever Staffare:

”Jag blev mekaniker för jag brinner för entreprenad maskiner och har gjort de hela mitt liv, att få utmana mig själv och känslan när man lyckas laga något svårt och kunden blir nöjd är nog den bäst känslan.. Att ha Staffare som arbetsgivare får man en stor frihet och man får betalt för de man gör och de är en familjär känsla över hela företaget.”

”Vill man ha ett jobb där man får utvecklas och få nya utmaningar hela tiden och även ha en frihet på jobbet och vara utomhus och jobba men även inne då är de rätt jobb att söka. ”

Känner du peppen? Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta: Azamat Kasumov, e- post: Azamat.kasumov@staffare.se , telefon: 070-271 41 55