STAFFARE AB

Servicetekniker

Timrå - Bollnäs - Uppsala - Skellefteå - Hudiksvall - Luleå

Servicetekniker sökes till växande företag

Är du en kreativ och lösningsorienterad person med stor teknisk kompetens? Vill du arbeta under eget ansvar i en utvecklande miljö som präglas av kamratskap? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Staffare AB är under stark tillväxt och vi söker nu ett flertal engagerade och drivna servicetekniker till vårt härliga team. Är du vår nästa stjärna?

 

Om tjänsten:

I rollen som servicetekniker kommer du att få en spännande och fartfylld vardag. Hos oss är ingen dag den andra lik och du står ständigt inför nya utmaningar. Med stimulerande arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar ges du också möjlighet att utvecklas och växa i din roll som servicetekniker. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor kommer ni att erbjuda service i världsklass. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att innefatta service, underhåll, renovering samt felsökning av entreprenadmaskiner, jordbrukstraktorer och andra redskap. Utöver detta kommer du även att få montera olika typer av utrustningar. Arbetsuppgifterna utförs både på våra fullserviceanläggningar och ute hos kund. Som servicetekniker ansvarar du också för goda kundrelationer och du sätter alltid kundens behov och önskemål först. Värt att nämna är att det är en heltidstjänst i form av en tillsvidareanställning.

 

Om dig:

För att lyckas i din roll som servicetekniker tror vi att du en strukturerad person med ett kreativt sinne och en omfattande teknisk kompetens. Med kunden i fokus brinner du för att alltid hitta de bästa tekniska lösningarna. Vidare trivs du med att arbeta under ett stort eget ansvar och du leder mer än gärna arbetet framåt. Samtidigt har du också en god samarbetsförmåga och du utbyter gärna både kunskaper och skratt med kollegor. Att just vara en härlig arbetsplats med god stämning och gemenskap är viktigt för oss och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Utöver detta ser vi gärna att du antingen har en fordonsutbildning eller erfarenhet av entreprenadmaskiner och/eller jordbrukstraktorer. Du behöver även ha kompetenser inom el, teknik och hydraulik. Du behärskar svenska i både tal och skrift och besitter också kunskaper i engelska. Tjänsten kräver även datorkunskap samt B-körkort.

 

Om oss:

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig-fabriken med bara en anställd och därefter har företaget växt till att idag ha över 100 stycken anställda. Vi finns idag på nio olika orter och har fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Västerås och Storvik. Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av hög kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation kan vi vara en stark partner till våra medarbetare, kunder och leverantörer. Tillsammans med en stark tillväxt är vi ett företag att lita på.

Vi tror att framgång skapas genom att kombinera professionalitet med glädje. Att känna glädje och gemenskap på jobbet lägger grunden för ett engagerat och målmedvetet team. Hos oss är det därför högt i tak och vi uppmuntrar alltid till kamratskap. Det ska vara roligt att arbeta och vi tror verkligen att ett gott skratt förlänger livet.

Hur är det att arbeta med oss?

Vår medarbetare Cristobal berättar om hur han upplever Staffare:

“På företaget är det en väldigt öppen och familjär känsla. När man kommer till jobbet känner man sig alltid välkommen och det är helt enkelt en härlig stämning. Staffare bryr sig verkligen om sina medarbetare.”

 

Han berättar vidare om hur han upplever samarbetet med teamet:

Vi är ett sammansvetsat team som hjälper varandra att utvecklas. Stöter man på problem kan man alltid räkna med uppbackning från kollegor. Tillsammans försöker vi komma på den bästa lösningen på varje problem.”

Kollegan Emil stämmer in:

“Sammanhållningen är verkligen något som utmärker Staffare.  Jag tror att mycket bygger på att vi hittar på roliga saker tillsammans. Till exempel äter vi gemensam frukost varje morgon och på fredagar brukar vi antingen beställa mat till anläggningen eller gå ut och äta. Med jämna mellanrum brukar Staffare även anordna grillkvällar och middagar.”

 

Emil avslutar med att berätta vad som är det bästa med att arbeta hos Staffare:

“Det bästa med jobbet är nog att man får möjlighet att utmana sig själv. Känslan när man sedan lyckats lagat något riktigt svårt är oslagbar!”

 


Låter detta som en tjänst för dig?

Sänd då din ansökan till fullserviceanläggningen på den ort som passar dig bäst. Skicka in din ansökan i formuläret nedan.

 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Luleå: Andreas Nordin – andreas.nordin@staffare.se,  070-312 14 00

Skellefteå: Azamat Kazumov – azamat.kasumov@staffare.se, 070-271 41 55

Timrå: Anders Edholm – Anders.edholm@staffare.se, 076 050 41 20

Hudiksvall: Christopher Palm – christopher.palm@staffare.se, 070-350 97 15

Bollnäs: Håkan Hällberg – hakan.hallberg@staffare.se, 070-233 32 13

Uppsala: Niklas Thorell – niklas.thorell@staffare.se, 070-252 61 85

 

Sista ansökningsdag är 2021-10-05. Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan vara tillsatta innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.