STAFFARE AB

Servicetekniker

Uppsala

Servicetekniker sökes till växande företag

Är du en kreativ och lösningsorienterad person med stor teknisk kompetens? Vill du arbeta under eget ansvar i en utvecklande miljö som präglas av kamratskap? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Staffare AB är under stark tillväxt och vi söker nu ett flertal engagerade och drivna servicetekniker till vårt härliga team. Är du vår nästa stjärna?

 

Om tjänsten:

I rollen som servicetekniker kommer du att få en spännande och fartfylld vardag. Hos oss är ingen dag den andra lik och du står ständigt inför nya utmaningar. Med stimulerande arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar ges du också möjlighet att utvecklas och växa i din roll som servicetekniker. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor kommer ni att erbjuda service i världsklass. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att innefatta service, underhåll, renovering samt felsökning av entreprenadmaskiner, jordbrukstraktorer och andra redskap. Utöver detta kommer du även att få montera olika typer av utrustningar. Arbetsuppgifterna utförs både på våra fullserviceanläggningar och ute hos kund. Som servicetekniker ansvarar du också för goda kundrelationer och du sätter alltid kundens behov och önskemål först. Värt att nämna är att det är en heltidstjänst i form av en tillsvidareanställning.

 

Om dig:

För att lyckas i din roll som servicetekniker tror vi att du en strukturerad person med ett kreativt sinne och en omfattande teknisk kompetens. Med kunden i fokus brinner du för att alltid hitta de bästa tekniska lösningarna. Vidare trivs du med att arbeta under ett stort eget ansvar och du leder mer än gärna arbetet framåt. Samtidigt har du också en god samarbetsförmåga och du utbyter gärna både kunskaper och skratt med kollegor. Att just vara en härlig arbetsplats med god stämning och gemenskap är viktigt för oss och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Utöver detta ser vi gärna att du antingen har en fordonsutbildning eller erfarenhet av entreprenadmaskiner och/eller jordbrukstraktorer. Du behöver även ha kompetenser inom el, teknik och hydraulik. Du behärskar svenska i både tal och skrift och besitter också kunskaper i engelska. Tjänsten kräver även datorkunskap samt B-körkort.

 

Om oss:

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig-fabriken med bara en anställd och därefter har företaget växt till att idag ha över 100 stycken anställda. Vi finns idag på nio olika orter och har fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Västerås och Storvik. Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av hög kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation kan vi vara en stark partner till våra medarbetare, kunder och leverantörer. Tillsammans med en stark tillväxt är vi ett företag att lita på.

Vi tror att framgång skapas genom att kombinera professionalitet med glädje. Att känna glädje och gemenskap på jobbet lägger grunden för ett engagerat och målmedvetet team. Hos oss är det därför högt i tak och vi uppmuntrar alltid till kamratskap. Det ska vara roligt att arbeta och vi tror verkligen att ett gott skratt förlänger livet.

 

 

Hur är det att arbeta med oss?

Vår medarbetare Alexander Lejholm berättar om hur han upplever Staffare:

“Jag valde tjänsten för att jag gillar att arbeta under mycket eget ansvar och frihet. Jag valde just Staffare AB för att jag gillar att de alltid strävar efter att bli bättre och utvecklas, vilket jag tror är en stor nyckel för framgång.”

 

Han berättar vidare om hur han upplever samarbetet med teamet:

 

”Vi är ett bra team där inga frågor är för dumma och man ställer alltid upp och hjälper varandra när det behövs, vilket uppskattas mycket.”

Låter detta som en tjänst för dig?

Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan i formuläret nedan.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Andreas Lindeberg, andreas.lindeberg@staffare.se tel nr: 079-006 12 44.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.