Stadsbostäder

Kundansvarig ekonom

Malmö

Är du en engagerad och driven ekonom som är redo att möta nya utmaningar i en mångfacetterad ekonomifunktion? Då söker vi dig som vill arbeta hos Stadsbostäder som kundansvarig ekonom.


Om tjänsten

Som kundansvarig ekonom på Stadsbostäder får du ett helhetsansvar för den ekonomiska förvaltningen av flera av våra kunders fastigheter.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett företag där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och nytänkande. Vi befinner oss i en expansiv fas och det finns goda möjligheter för vidareutveckling inom företaget.

Du ingår i ett team med ekonomichef, kundansvariga ekonomer och ekonomiassistenter. Ni ansvarar för att den ekonomiska förvaltningen sköts på ett korrekt, affärsmässigt och kundorienterat sätt. I ert dagliga arbete har ni kontakt med fastighetsägare och externa samarbetspartners samt nära samarbete med vår interna organisation inom uthyrning, förvaltning, fastighets- och byggservice.

Arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Reskontrahantering, fakturering och administration
  • Ansvara för hela bokslutsprocessen och ha kontakten med kunderna och revisorerna
  • Årsredovisning och deklarationer
  • Budgetarbete
  • Skatter och moms
  • Utredningar och projekt inom ekonomiområdet
  • I samarbete med kollegor verka för utbyte av kunskap och verksamhetsutveckling
  • Medverka i utveckling och införsäljning av våra tjänster inom ekonomisk förvaltning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning. Du har arbetslivserfarenhet från redovisning och har medverkat i hela processen fram till att självständigt gjort bokslut. Du har goda kunskaper inom ekonomisystem och Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet från ekonomisk förvaltning av fastigheter.

Om dig

Vi söker dig som är driven och vill växa tillsammans med Stadsbostäder i rollen som kundansvarig ekonom. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och motivation. Du känner dig bekväm med att arbeta brett inom ekonomi och redovisning. Du tycker om att arbeta med service nära kunden. Att du förstår kundens affär och inger förtroende är viktiga hörnstenar för oss.

Som person är du noggrann och strukturerad med en förmåga att se hur saker och ting hänger samman. Du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo och tar gärna initiativ och ställer upp när det behövs.

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ta chansen och bli en del av vårt spännande team. Skicka in din ansökan redan idag genom formuläret nedan. Urval sker löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Söderlin på telefonnummer: 040-12 64 00.


Om oss

Stadsbostäder är ett familjeföretag i andra generationen som i över 30 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi befinner oss i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 130-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 3500 lägenheter och 350 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare. Stadsbostäders vision är ”Det självklara valet för att bo, verka och äga”.  Vi strävar efter att vara den mest respekterade och väletablerade leverantören av fastighetstjänster i Malmö med omnejd. Hos oss kombineras stabilitet och långsiktighet med framåtanda och förnyelse.

Välkommen med din ansökan!