Stadsbostäder

Ekonomiassistent

Malmö

Vi söker en engagerad och driven ekonomiassistent som vill utvecklas tillsammans med oss. 


Hos Stadsbostäder erbjuds du att arbeta i ett företag där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och nytänkande. Vi befinner oss i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till nya utmaningar och vidareutveckling inom företaget.

Vi söker dig som är driven och har ett intresse för att använda och utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att vara ekonomiavdelningens ”spindel i nätet”.

Tjänsten

I rollen som ekonomiassistent utgör du en viktig del i arbetet med att erbjuda våra kunder en förstklassig service. Du kommer att ingå i ett team som hanterar både vår egen bokföring och ekonomisk förvaltning av våra kunders fastigheter. Dina närmaste kolleger arbetar som kundansvariga ekonomer. Du ges möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp och du har dagligen kontakt med fastighetsägare, hyresgäster och olika leverantörer. Du kommer också ha ett nära samarbete med hela vår organisation.

Arbetsuppgifter

  • Leverantörsreskontra-skanning, tolkning och kontering av ett stort antal leverantörsfakturor för olika företag
  • Kontakt med leverantörer
  • Kundfakturering och kundreskontraansvar
  • På sikt biträda kundansvariga ekonomer med löpande bokföring och avstämningar
  • Administrativt ansvar för vårt ekonomisystem
  • Registrera i underhållsprogrammet Vitec
  • Delta aktivt i verksamhetsutveckling och driva projekt

Kvalifikationer

Du har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå. Du är trygg i din ekonomiassistentroll och redo att utmanas. Du bör ha erfarenhet av leverantörsreskontra där flera företag hanteras. Har du erfarenhet av fastighetsmoms ser vi detta som positivt. Har du erfarenhet från fastighetssystemet Vitec och ekonomisystemet Fenix är detta meriterande.

Personliga egenskaper

Rollen kräver att du trivs med en kombination av internt administrativt arbete och extern kundkontakt. Du är noggrann och strukturerad med en förmåga att förstå hur saker och ting hänger samman. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad.

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ta chansen och bli en del av vårt spännande team. Skicka in din ansökan redan idag genom formuläret nedan. Tjänsten är på 50% med tillträde den 1 januari och 6 månader framåt med eventuell möjlighet till förlängning. Urval sker löpande . Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Söderlin på telefonnummer: 040-12 64 00.


Om oss

Stadsbostäder är ett familjeföretag i andra generationen som i över 30 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi befinner oss i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 130-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 3500 lägenheter och 350 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare. Stadsbostäders vision är ”Det självklara valet för att bo, verka och äga”.  Vi strävar efter att vara den mest respekterade och väletablerade leverantören av fastighetstjänster i Malmö med omnejd. Hos oss kombineras stabilitet och långsiktighet med framåtanda och förnyelse.

Välkommen med din ansökan!