Stadsbostäder

Ekonom till bokslut

Malmö

Är du en duktig ekonom med stor vana vid bokslut? Är du driven och vill få saker gjorda? Är du van vid att leverera i tid? Vi söker en ekonom som vill arbeta med bokslut.


Vem vi söker

Vi söker dig som är ekonom och som vill ingå i vårt ekonomiteam under vår bokslutsperiod från den 1 februari till sista maj 2020.  Du kommer att göra bokslut för ett antal av våra kunder som är privata fastighetsägare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Du ansvarar för hela bokslutsprocessen och har kontakt med kunderna och revisorerna.

Vi ser att du har mångårig erfarenhet av bokslutsarbete. Du är en person som kan arbeta självständigt och snabbt skapa dig en helhetsbild. Du är noggrann och arbetar strukturerat, effektivt och vill lämna ifrån dig en bra slutprodukt.

Vi arbetar i ekonomisystemet Fenix och fastighetssystemet Vitec. Har du erfarenhet av dessa system är det meriterande.

I ekonomiteamet ingår tre kundansvariga ekonomer som ansvarar för bokslut för sina kunder, två ekonomiassistenter samt en ekonomichef som håller samman arbetet och handleder teamet under bokslutsprocessen.

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ta chansen och bli en del av vårt spännande team. Skicka in din ansökan redan idag genom formuläret nedan. Urval sker löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Söderlin på telefonnummer: 040-12 64 00.


Om oss

Stadsbostäder är ett familjeföretag i andra generationen som i över 30 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi befinner oss i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 130-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 3500 lägenheter och 350 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare. Stadsbostäders vision är ”Det självklara valet för att bo, verka och äga”.  Vi strävar efter att vara den mest respekterade och väletablerade leverantören av fastighetstjänster i Malmö med omnejd. Hos oss kombineras stabilitet och långsiktighet med framåtanda och förnyelse.

Välkommen med din ansökan!