SSG Nordic

Saneringstekniker

Gävle

Vi söker ett antal saneringstekniker med placering i Gävle.

SSG Nordic AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. SSG ingår tillsammans med EBE-gruppen i den skandinaviska koncernen SSG AS. Tillsammans är vi ca 900 medarbetare inom koncernen.

 

OM TJÄNSTEN

Vi är i behov av nya medarbetare, i nuläget ett antal saneringstekniker till vårt kontor i Gävle. På kontoret är vi ett team med ca 20 medarbetare som arbetar i olika roller med ett personligt engagemang i varje uppdrag och ett enat ansvar för resultatet. Vår vision är att ge kunden god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rivning, sanering och problemlösning.

 

KOMPETENSER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med olika typer av skador inom brand och vatten. Du kan också ha erfarenhet av arbete i tung industri eller att har du lärlingstid inom bygg alternativt VVS.

Då vi i vår verksamhet möter människor som drabbats av skador i sitt hem, så krävs det du är respektfull i möte med din omgivning. Du är också ansvarsfull, lösningsorienterad och gillar att jobba fysiskt.

 

KRAVPROFIL SANERINGSTEKNIKER

  • Körkort B
  • Några års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från branschen är en merit
  • Svenska i tal och skrift

 

VI ERBJUDER

Vi tar vi ansvar för kvalitet, miljö och säkerhet i alla delar av uppdragen. Vi har ett starkt kundfokus, hög tillgänglighet, stor flexibilitet, ständig metodutveckling och en effektiv organisation. Vi bygger goda långvariga relationer och verkar för ett internt klimat som skapar möjligheter för individen.

 

ANSTÄLLNING

Provanställning 6 mån, heltid, individuell lönesättning, beredskapsersättning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef Christoffer Persson 0703–209232.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast 2020-09-30.

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.