SSG Nordic

Fukttekniker

Stockholm

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför stärka upp vårt team i Stockholm. Vi söker nu en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.


SSG NORDIG AB, fd Corvara Skadesanering AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi utför sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag.

Vår vision är att ge våra kunder god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Det kan vi göra tack vare en modern och välanpassad maskinpark. Och framför allt – tack vare våra välutbildade och engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Som fukttekniker hjälper du våra kunder med alla förekommande arbetsuppgifter inom skadebesiktning och torkning av fukt och vattenskador. Mätningar och besiktning i samband med fukt-, mögel och vattenskador, samt vid behov även installation av avfuktningsutrustning. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen.

Kvalifikationer – vi söker dig som har:

  • Flerårig erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskap inom fuktmekanik
  • Erfarenhet av projektledning
  • God datorvana
  • God förmåga att utrycka dig i tal och skrift
  • Kunskap att jobba i försäkringsbolagens olika skadesystem, In4mo och Meps är en merit
  • Även byggnadstekniskutbildning och erfarenhet från byggsektorn
  • Körkort B
  • Dokumenterad kunskap inom fuktmekanik
  • Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Du är en positiv problemlösare som strävar efter en hög kvalitet på ditt arbete.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar.

Anställning:

Provanställning 6 månader, heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och beredskapsersättning. Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Tomas Ericsson, Tel: 08-58634303

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 december 2019.