SSG Nordic

Fukttekniker

Malmö

Vi söker en Fuktexpert till SSG Nordic i Malmö


Tycker du att ett bra ledarskap är viktigt? Då ska du jobba hos oss!

 

SSG Nordic AB är tillsammans med EBE-gruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Tillsammans är vi cirka 280 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. SSG och EBE-gruppen ingår i den skandinaviska koncernen SSG AS.

Vi har en positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför förstärka vårt team i Malmö. Vi söker nu en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter:

Som fukttekniker hjälper du våra kunder med alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning, besiktning och torkning av fukt och vattenskador samt inomhusmiljöutredningar. Mätningar och besiktning i samband med fukt, mögel och vattenskador, samt vid behov även montering av avfuktningsutrustning.

 

I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för projekt, tidsplanering och för den löpande kundrelationen. Vi erbjuder även tjänster som skadeutredning i byggnadsmiljö, RBK-mätning och materialinventering och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.


Vi söker dig som har:

Flerårig erfarenhet av liknande arbete
Dokumenterad kunskap inom fuktmekanik
Erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
God datorvana
God förmåga att utrycka dig i tal och skrift
Körkort B

 

Erfarenhet av att jobba i försäkringsbolagens olika skadesystem, In4mo och Meps är en merit, även byggnadstekniskutbildning och erfarenhet från byggsektorn. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Du är en positiv problemlösare som strävar efter en hög kvalité på ditt arbete.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar.

 

Anställning:

Provanställning 6 mån, heltid, individuell lönesättning, beredskapsersättning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår platschef Carl Alvén Mobil: 0706–440733.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast 2020-03-13.

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.