SRB Gruppen

HR Koordinator /Rekryterare

Stockholm

Brinner du för rekrytering och söker ett operativt arbete som innebär mycket eget ansvar? Hos oss på SRB Gruppen får du driva egna rekryteringsprocesser och möjlighet att vara med och utveckla samt kvalitetssäkra en framgångsrik och strategisk rekryteringsprocess för vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Ditt ansvar som HR Koordinator blir främst att driva rekryteringsprocesserna på företaget från början till slut, främst gällande butikspersonal. Periodvis under året ökar behovet av personal markant och då arbetar du fokuserat med större volymrekryteringar. Vidare ansvarar du för att bygga vikariepooler samt vårda och tillvarata kandidater för framtida behov. Rollen innebär även att du tillsammans med SRB:s HR-chef, utvecklar befintliga HR-processer och arbetar proaktivt med personalförsörjning genom att nätverka samt utveckla system och arbetssätt.

Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig till slutet av augusti 2020, med chans till förlängning.

Om dig

Som person är du ansvarstagande och arbetar med högt driv och resultatfokus. Du trivs i en roll där du får eget ansvar att driva projekt framåt och att arbeta med hög kvalité. Du är initiativrik samt har en prestigelös inställning till att arbeta med arbetsuppgifter, både högt och lågt. För att lyckas i rollen ser vi även att du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Stundvis arbetar du under högt tempo och har flera parallella arbetsuppgifter samtidigt, varför organisations- och prioriteringsförmågan är viktig. Då rollen innebär många kontakter både internt och externt är det även en självklarhet för dig att kunna knyta an till nya personer och få deras förtroende.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom HR/Ekonomi eller annat relevant område samt har en bra insikt i rekryteringsprocessen sedan tidigare arbetslivserfarenhet. Om du har varit med och utvecklat rekryteringsprocesser tidigare är detta meriterande.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, föräldravikariat t.o.m. augusti 2020

Arbetstider: Kontorstider, 8-17

Lön: Månadslön, enligt överenskommelse

Placering: Rosenlundsgatan 13, Mariatorget

SRB Gruppen erbjuder dig en dynamisk och intressant arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Du erbjuds vidare en marknadsmässig lön och förmåner.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Kontaktpersoner

Anställande chef: Benny Westblom, 08-120 020 43

Rekryteringsansvarig: Anna Welin, 08-120 020 66


Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom DVH/retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

 

ANSÖK HÄR