SRB Gruppen

HR-Koordinator / Rekryterare

Stockholm

HR-koordinator/Rekryterare till SRB Gruppen

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och söker ett operativt arbete som innebär mycket eget ansvar? Är du en person som ser möjligheter och inte är rädd för att testa nya vägar? Hos oss på SRB Gruppen får du driva egna rekryteringsprocesser och möjlighet att vara med och utveckla samt kvalitetssäkra en framgångsrik och strategisk rekryteringsprocess för vår verksamhet.


Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, L´Oréal och Red Bull.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar som HR-koordinator blir främst att driva rekryteringsprocesserna på företaget från början till slut, främst gällande butikspersonal. Du ansvarar för hela processen från annonsering, selektering, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning till avtalshantering och uppföljning. Periodvis under året ökar behovet av personal markant och då arbetar du fokuserat med större volymrekryteringar. I denna tjänst finns stora möjligheter för dig att själv styra och påverka hur rekryteringsprocesserna läggs upp och där vi välkomnar nya idéer och tillvägagångssätt. Vidare ansvarar du för att bygga vikariepooler samt vårda och tillvarata kandidater för framtida behov. Du arbetar nära ansvariga chefer för att tillsammans se vilka personalbehov som finns och säkerställa framgångsrika rekryteringar.

Rollen innebär även att du tillsammans med SRB:s HR-chef utvecklar befintliga HR-processer och arbetar proaktivt med personalförsörjning genom att nätverka samt utveckla system och arbetssätt. Vi är ett företag i ständig utveckling och vi ser att du i denna roll är en naturlig del av detta förändringsarbete.

Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig till april 2022.

Om dig

Som person är du ansvarstagande och arbetar med högt driv och resultatfokus. Du trivs i en roll där du får eget ansvar att driva projekt framåt och att arbeta med hög kvalitet. Du är initiativrik samt har en prestigelös inställning till att arbeta med arbetsuppgifter, både högt och lågt. För att lyckas i rollen ser vi även att du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Stundvis arbetar du under högt tempo och har flera parallella arbetsuppgifter samtidigt, varför organisations- och prioriteringsförmågan är viktig. Då rollen innebär många kontakter både internt och externt är det även en självklarhet för dig att kunna knyta an till nya personer och få deras förtroende.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom HR/Personal eller annat relevant område samt har en bra insikt i rekryteringsprocessen sedan tidigare arbetslivserfarenhet. Om du har varit med och utvecklat rekryteringsprocesser tidigare är detta meriterande.

Övrig information

Start: 1 februari 2021, eller enligt ök

Omfattning: Heltid, föräldravikariat t.o.m. april 2022

Arbetstider: Kontorstider

Lön: Månadslön, enligt överenskommelse

Placering: Rosenlundsgatan 13, Mariatorget. From 2020-03-15 Torsgatan 30, Stockholm

Ansökan

Vi ser framemot att se din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 11 december.

Kontaktpersoner

Rekryteringsansvarig: Felicia Foday, 08-120 020 49

Anställande chef: Benny Westblom, 08-120 020 43


SRB Gruppen erbjuder dig en dynamisk och intressant arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Du erbjuds vidare en marknadsmässig lön och förmåner.