SRB Butiksservice

Personal till dagligvaruhandel

Göteborg

SRB Butiksservice söker personal till dagligvaruhandeln i Göteborg

 

Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och gör ca 3000 butiksbesök varje vecka, från Ystad till Kiruna.

Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har vi ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder. Med våra värdegrunder närhet, kompetens, kontroll, ansvar, tillit och respekt jobbar vi för en god arbetsmiljö som genomsyrar verksamheten. Du är välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida: http://www.srbgruppen.se/

 

Vi söker nu merchandisers till följande tjänster:

  • Göteborgs-området, ca 20 timmar i veckan
  • Göteborgs-området, extra i vår vikariepool
  • Kungsbacka, ca 5 timmar i veckan (vikariat vecka 10-15)
  • Mölndal, ca 5 timmar i veckan (söndag och varannan lördag)

 

Vi söker även fyra personer till ombyggnation av lösviktsgodisavdelningar:

  • Centrala Göteborg, vecka 10-12 (ca 12-20 timmar i veckan)
  • Södra Göteborg (Kungsbacka), vecka 10-11 (ca 13-20 timmar i veckan)

Utbildning för ombyggnationstjänsterna är planerad att ske onsdag vecka 9 (26/2)

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar mellan dessa tjänster. I ombyggnationstjänsterna rör det sig om ombyggnationer av lösviktsgodisavdelningar. Här kommer du att utgå från ett planogram och exempelvis byta toppskyltar och etiketter, flytta om inredning samt se till så att avdelningen är ren och snygg.

I merchandisingtjänsterna kommer du bland annat att ansvara för att varorna i hyllorna är frontade, påfyllda och rätt skyltade. I dessa tjänster kommer påfyllning av lösviktsgodis att vara centralt. Vidare är du ansvarig över att lägga beställningar och att avdelningen är ren och snygg. Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din områdesansvarige och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

 

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är snabb på att se lösningar och har god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Det är meriterande för tjänsterna om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även mycket positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik.

 

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande. Tjänsterna kan sökas via vår webblänk där du kan klicka i vilken av tjänsterna du är intresserad av:

https://fm.webforum.com/srbgruppen/form.asp?sid=193694730

 

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta sandra.kristiansson@srbgruppen.se

Tillträde: snarast enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan!