Spectrogon

Maskinoperatör

Stockholm

Är du en noggrann och teknikkunnig person som är redo för en ny utmaning?

 

Spectrogon är ett högteknologiskt företag specialiserat på tillverkning och design av optiska komponenter. Nu är vi på jakt efter en ansvarstagande och strukturerad maskinoperatör till vårt team. Låter det här som något för dig?

 


 

Om dig och dina arbetsuppgifter

Hos oss blir du del av ett sammansvetsat team som tillverkar optiska filter. För att trivas i rollen som maskinoperatör är du en ansvarstagande och pålitlig person som har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten kräver också att du är noggrann, strukturerad och har en analytisk förmåga.

Som maskinoperatör hos oss arbetar du med vår utrustning som framställer optiska tunnfilmsbeläggningar med hjälp av vakuumförångning. Våra anläggningar är datorstyrda och ditt jobb blir att arbeta med maskinerna genom att lägga in information om vilken typ av våglängd som ska tillverkas.

För att passa för rollen har du minst en gymnasieutbildning, gärna med natur- eller teknisk inriktning. Har du inte en natur- eller teknisk gymnasieutbildning i bagaget önskar vi att du har flerårig erfarenhet av maskintekniskt arbete, alternativt arbete från produktionsmiljö.

Du är en fena på matematik och naturkunskap och har goda datakunskaper. Det är meriterande om du har arbetet hos en producerande verksamhet eller i en renrumsmiljö tidigare. Du är även en god kommunikatör som talar och skriver bra svenska.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Tillverka tunnfilmsprodukter i förångningsanläggningar
  • Övervaka, samt göra korrigeringar i processen
  • Omladdningar samt rengöring av maskinerna
  • Mätning och kvalitetskontroll av utfört arbete

Vilka är Spectrogon?
Spectrogon AB är ett högteknologiskt företag specialiserat på tillverkning och design av optiska komponenter. Vi har 50 års erfarenhet inom utveckling och produktion och är en pålitlig högkvalitetsleverantör till många internationella kunder.

Våra kunder befinner sig inom många olika områden, allt ifrån utrusningar som bidrar till att skydda vår hälsa och miljö, till filter som befinner sig ute i rymden. Våra medarbetare är teknisk kompetenta och har ett stort engagemang för verksamheten. Tillsammans skapar vi bra produkter och en god arbetsmiljö.

 

Så här beskriver några medarbetare på Spectrogon hur det är att jobba hos oss:

”Det är ett roligt och utmanande jobb. Vi tillverkar produkter som används till spännande områden så som medicinsk utrustning och rymdprojekt. Dessutom är vi ett gäng vänliga kollegor som ställer upp för varandra. Spectrogon är en väldigt bra arbetsgivare”

”Det är ett fritt och varierande jobb med mycket eget ansvar. Vi gör många roliga och sociala aktiviteter tillsammans efter jobbet. Min chef har de bästa egenskaperna en chef kan ha: lugnet, närvaron, är en bra lyssnare och visar förståelse för alla.”

 

Låter det här som en tjänst för dig?

Skicka din ansökan redan i dag genom att fylla i formuläret nedan.

Anställningsform: Tillsvidare – heltid, måndag till fredag
Plats: Tillverkarvägen 1 i Arninge, Täby

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.