Spaak Säkerhet AB i Norrtälje

Tekniker

inom larm, passersystem och CCTV

Vi trivs i Roslagen och
vi växer – vill du vara med?

Har du flerårig erfarenhet av installation och service inom passersystem, inbrottslarm och CCTV? Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb med möjligheter att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!


Om Spaak Säkerhet AB

På Spaak Säkerhet jobbar vi med allt som har med säkerhet på fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, områdesskydd, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Vi är idag 5 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder och vi blir allt fler.

Vi är certifierad anläggarfirma i larmklass 2 samt auktoriserad låssmed.

Att jobba på Spaak Säkerhet är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

Om jobbet

Du kommer främst att jobba med projekt och installation av inbrottslarm och då i första hand DSC Neo. Men även passersystem och CCTV. Det här är ett jobb för dig som är intresserad av ny teknik, för inom larmbranschen kommer det ju ständigt nya produkter.

Tjänsten kräver B-körkort och du utgår oftast från hemmet när du börjar din arbetsdag. Utgår du från vårt kontor är det på Stockholmsvägen 26 i Norrtälje.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom inbrottslarm, passersystem, och CCTV. Du har god datorvana och erfarenhet av service och felsökning, med ett par år i branschen. Detta är en tjänst med kort startsträcka och tjänsten kräver en självgående tekniker som kan lösa alla olika utmaningar som kan uppstå ute hos våra kunder. Har du erfarenhet från NEO, Ksenia, Hik-Vision och Axema är detta meriterande.

Som person är du serviceinriktad och flexibel, ordningsam och ansvarskännande – och du jobbar lika gärna självständigt som i grupp. Du har lätt för att prioritera ditt arbete och kan hålla i flera projekt samtidigt.

Tillträde och ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta.

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Lars Spaak 070-765 66 34 lars.spaak@spaaksakerhet.se

Välkommen med din ansökan!

Bocka i de som stämmer in på dig.