Vill ni ligga i framkant på sociala medier? 

Vi hjälper vi er nå fler med våra tilläggskanaler 


 

TIK TOK 

Med sina snabbt stegrande 3.1 miljoner användare varje månad är TikTok är en av de snabbast växande sociala medie plattformarna i världen. Plattformen trendar i en så rasande fart att appen nu kan titulera sig världens mest nedladdade app genom tiderna.

En Tik Tok användare spenderar i snitt (minst) 52 minuter per dag scrollandes på appen och ca 90% av alla användare besöker appen flera gånger om dagen. 

Annonsering på Tik Tok är fortfarande relativt nytt i Sverige vilket banar väg för en bred och ännu ganska outnyttjad marknad.

Här finns verkligen chans för företag att visa framfötterna med kreativt, engagerande och underhållande content! 

Vi finns där era kandidater finns – tillsammans med oss blir ni pionjärer inom kreativ rekryteringsannonsering! 

Nyckel: Lekfullhet!

VARFÖR TIK TOK?

Här spenderar vi mest tid. Användaren spenderar i snitt (minst) 52 minuter per dag, scrollandes.

Tik Tok har öppnat dörren för Geotargeting. På Tik Tok kan vi nu rikta era annonser, inte bara efter intressen och passioner utan också utefter geografiska önskemål. Denna nya uppdatering är ett riktigt guldkorn när det kommer till rekryteringsannonsering!

Hitta din specifika målgrupp. Söker du unga kandidater? På Tik Tok är 43% av användarna mellan 18-24 och 32% mellan 25-34.

Den mest frekvent använda plattformen. 90% går in flera gånger om dagen, 43.4 gånger om dagen i snitt.


Pris: 4 Veckor – 24.900

REDDIT 

Reddit består av mer än 100 000 aktiva gemenskaper/grupper. Här hittar du din aktivt intresserade målgrupp vilket inte tillhör det vanliga! 

Reddit binder människor samman baserat på passioner och intressen. Med andra ord – era kandidater hittar ämnen som intresserar dom, vi hittar Reddit-grupper som intresserar era potentiella kandidater. Här finns alltså fantastiska möjligheter för pricksäker digital marknadsföring. 

På Reddit finner du dessutom en publik som inte cirkulerar i lika stor utsträckning på andra sociala plattformar. Det vill säga, annonser på Reddit löper lägre risk för duplicerad exponering. Till exempel uppger 47% av alla Reddit-användare att dom inte använder Instagram, och hela 65% att dom inte använder Snapchat. 

Träffsäkert och ett enastående komplement till annonsering på andra sociala medier helt enkelt! 

VARFÖR REDDIT?

Intresserade användare. Den genomsnittliga användaren interagerar och engagerar sig mer än alla andra användare av övriga sociala medier.

Nyfikna och aktiva användare. Reddit-användaren hittar nya företag, aktuella ämnen, produkter och tjänster mest av alla andra sociala medier.

Här kan ni vara med och påverka. Reddit-användare har en högre tendens att bli influerade än alla andra användare av sociala medier.

På denna plattform spendera användaren mer tid. Den genomsnittliga användaren spenderar i snitt över 34 minuter per dag på plattformen. Vilket är ett högt snitt i jämförelse med Facebooks ca 11 minuter per dag. 

Nå den breda men intresserade massan. Ca 1 miljon svenskar använder Reddit idag.


Pris: 4 veckor i hela Sverige – 14.900

SNAPCHAT 

Snapchat-annonser är korta videoannonser på 10 sekunder som kan placeras mellan “stories” eller också i format där användaren kan “svepa upp” för att utforska din annons eller komma direkt till er kampanj eller hemsida.

Kanalen skiljer sig rejält från andra annonseringsplattformar på det vis att det behöver vara mer autentiskt och ofiltrerat för att resonera med sin målgrupp. 

Här gäller det att vara lekfull, kreativ och engagera sin målgrupp snabbt med t.ex “behind-the-scenes”-material.

Snapchat är ett av våra allra populäraste sociala medier i Sverige och används främst av den yngre generationen, mer specifikt, av personer under 35 år.

 

VARFÖR SNAPCHAT?

Stor ung målgrupp. Du når en väldigt bred och aktiv publik av unga vuxna, 82% av alla snapchattare är under 34 år.

Frekventa användare. Användare som i snitt öppnar appen mer än 30 gånger per dag.

Stort tidsspann. Snapchat-användare spenderar i snitt 30 minuter varje dag på appen. 

Call-to-action at its finest. Snapchat-annonser är helskärmsannonser, uppslukande och engagerande annonser som inspirerar till handling.

Rikta kravlöst. Snapchat erbjuder generöst utbud av riktningsmöjligheter i fråga om plats, demografi, intressen och enheter.


Pris: 4 Veckor – 17.900