Vill du tjäna pengar?

Vill du ha möjlighet att tjäna pengar samtidigt som du jobbar i ett härligt team med kända varumärken? Då är detta något för dig. Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi dig möjligheten att jobba med Göteborgs vassaste säljorganisation. 


Om tjänsten

Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter är att driva försäljning av annonsplatser i sociala medier. Därför ser vi att du som söker har ett starkt fokus på service, en stark tävlingsinstinkt och inte är rädd för att hugga i.

Men framförallt – Här vill vi att du mår bra, har roligt och säljer som bara den.

Har du erfarenhet av försäljning är det bra men ännu viktigare är det att du är dedikerad till att lära och utmana dig själv.

Vad kan vi erbjuda dig?

Här får du möjligheter att utmanas, utvecklas och sporras samtidigt som du kan styra din lön själv ut efter prestation.

  • Fullständig säljutbildning, utvecklingssamtal och daglig coaching
  • Fast lön samt marknadens bästa provisions-modell (alla säljare får provision från första affär)
  • Härliga kollegor
  • Säljtävlingar såsom: Weekendresa till valfri destination i Europa, Rolex-tävling, spaweekend, middag för två, VIP-biljetter till vår privata lounge på Scandinavium (hockey, konserter mm), kostymtävling, helikopterflygning + spa m.fl.

 

Om SWMG

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring via sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka sina arbetsgivarvarumärken och marknadsföra tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser i sociala medier; Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och utökar varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

Jag sökte ett motiverande yrke och hittade tjänsten som Account Manager på SMW Group av en slump. Jag hade ingen försäljningserfarenhet men trodde att jag kunde växa in i rollen då jag är social, driven och en riktig tävlingsmänniska. På SMW Group har jag fått full tillit till att bli en duktig säljare och jag har snabbt utvecklats som person och i yrket, bland annat tack vare coaching och att vi pushar varandra mot att uppnå mål. För mig har arbetet även inneburit en extra familj som man kan ha kul med både på och utanför jobbet.

Andreas Edström, Account manager
Är det en ”match” ? Sök redan idag!

Join the Crew!