Skeppshultstegen

Ekonomiansvarig

Skeppshult

Ekonom med solklar spindeln-i-nätet-personlighet? Vi måste snacka.

 

Skeppshultstegen AB växlar upp och söker nu en nyckelspelare till vårt härliga team. Närmare bestämt en ekonom med stenkoll som gärna dyker in i ett mindre företag och med frisk aptit involveras i det mesta som pågår inom organisationen.

Är det kanske dig vi söker? Välkommen till familjen!

 


 

Kort om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta och ansvara för fakturering och betalningar, löpande redovisning, månadsbokslut samt moms/skatteinbetalningar.

Du kommer även att vara en efterlängtad resurs i fråga om kalkylering, lagervärdering och lönsamhetsuppföljningar. Då vi är ett sammansvetsat gäng på cirka 20 personer kommer du som sagt vara delaktig i det mesta!

 

 

 

 

 

Vad säger kollegorna?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Skeppshultstegen. Så här lät det:

”Vi är en liten organisation med korta beslutsvägar där alla hjälps åt och samarbetar varje dag. Jag måste säga att jag har mycket trevliga kollegor! 1-2 gånger i månaden har vi frukost med frågestund där alla träffas. Vi firar även högtider och styr upp AW när andan faller på!”  

 

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Skeppshultstegen

  • Tjänstepension
  • Flexibelt schema
  • Distansjobb delar av tiden (möjlighet till)
  • Dator och telefon
  • Tillgång till företagshälsa och deras gym

 

Vem är då vår nya lagspelare?

Vi tänker oss att du har relevant utbildning inom ekonomi/redovisning och någon form av arbetslivserfarenhet från ekonomi eller administration. Att jobba digitalt klarar du galant. Hos oss använder vi affärssystemet Monitor och MS Office programmen.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, noggrann och positiv och du tvekar aldrig på att rycka in och hjälpa kollegor när det behövs.

 

Om Skeppshultstegen AB

Skeppshultstegen AB består av ett engagerat team som säljer och marknadsför ett komplett sortiment av aluminiumstegar, arbetsbockar och rullställningar. Dessutom löser vi kundernas behov av specialanpassade trappor och övergångar.

Våra kunder finns inom bygghandel, industri och ren webhandel i de nordiska länderna.

Låter detta som en tjänst för dig?

Skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 16 maj.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
kan kompletteras vid senare tillfälle