Fastighetsskötare

Göteborg

SGS Studentbostäder är en icke vinstdrivande stiftelse som äger, förvaltar och hyr ut studentbostäder till Göteborgs högskolestudenter. Stadens studenter är viktiga för Göteborgsregionens utveckling och vi tar ett stort ansvar för att vara med och lösa studentbostadsbristen. Med vår vision ”Hem för bättre studietid” vill vi ge våra kunder så goda boendeförutsättningar som möjligt. Vill du vara med och dela vår vision?

 

Vi söker en vikarierande Fastighetsskötare till vårt område i Rosendal

Inom Rosendalsgruppen arbetar ett team om 11 medarbetare som tar hand om ca 1 500 bostäder samt tillhörande kommersiella lokaler. Med våra kärnvärden som trygghet, engagemang  och nytänkande fyller våra fastighetsskötare  en viktig roll.

I rollen kan du räkna med arbetsdagar som inte är den andra lik. Du har varierande arbetsuppgifter såsom service till våra hyresgäster, löpande tillsyn, besiktningar, skötsel, underhåll och reparationer och viss administration.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare. Du bör ha fastighetsskötarutbildning eller motsvarande. Förutom en teknisk/praktisk förmåga ser vi att du har grundläggande datakunskaper samt en viss administrativ ådra. Vi ser också att du har goda språkkunskaper i svenska, engelska och att du har B-körkort.

Som person är det viktigt att du är social, tycker om att arbeta med människor och bra på att skapa goda relationer med kundnöjdhet i fokus. Du är en händig problemlösare som inte ger upp vid eventuella motgångar utan ger dig den på att lösa utmaningar som uppstår. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet! Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Tjänsten är ett vikariat på ca ett år med möjlighet till förlängning.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef,

Mikael Fohlin, 031-333 64 63.

 

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV samt ett personligt brev nedan.

 

Intresserad? Ansök idag!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.