Yrkesarbetare

Selbergs Entreprenad i Umeå AB

Vi söker

Vi fortsätter att växa och för att lyckas med alla spännande utmaningar framöver söker vi fler engagerade yrkesarbetare till Umeå. Vi söker dig med yrkesbevis inom trä eller betong. Just nu behöver vi även förstärka vår kranförargrupp. Krav för tjänsten som kranförare är några års erfarenhet av krankörning från hytt och med dosa.

 

Om tjänsterna

Som yrkesarbetare inom trä eller betong är du delaktig i både planering och utförande tillsammans med lagbas och platsledning. Du deltar aktivt i arbetsberedningar inför ditt kommande arbetsmoment samt delaktig och medverkar för en god och säker arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med nyproduktion av bostäder med platsgjuten betongstomme.

 

Om dig

Vi söker dig som besitter en hög kompetens i din yrkesroll. Några års erfarenhet inom ditt yrkesområde är meriterade. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta.

Som person är du bra på att ta initiativ och ser problemlösning som utmaningar. Du trivs att arbeta metodiskt och effektivt och lämnar alltid ett väl utfört arbete efter dig. Du är bra på att leda dig själv genom dina arbetsmoment och trivs att samarbeta med andra. Genom en god förmåga att planera och kommunicera skapar du en effektiv byggproduktion och har ett ekonomiskt tänk med dig hela tiden. Du har körkort B och behärskar det svenska språket.

 

Vi erbjuder

Inget projekt är för avancerat för oss! Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor med bred erfarenhet och kompetens. Vi har skapat en lärande organisation där det finns goda möjligheter att utvecklas.  Du kommer till en arbetsplats som präglas av samarbete, utveckling, tydligt ledarskap och härlig gemenskap. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och för andra kommer du trivas hos oss.

Vår personal är vår viktigaste tillgång och därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Du får ett utvecklande arbete där vi tillsammans skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder våra anställda flera olika personalförmåner bland annat ett lönesystem som vi är stolta över, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Selbergs Entreprenad startade 2013 och i dag är vi ca 120st anställda i företaget och omsätter ca 450 milj. Vi bygger allt från mindre serviceprojekt till stora bostadskomplex, hotell, kontorslokaler, industrier och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel och med korta beslutsvägar samt nära samarbete med våra kunder. Det tycker vi ger smidiga processer och i slutändan bättre resultat.

Vill du vara med på en spännande framtidsresa tillsammans oss?

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och din ansökan nedan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Har du ytterligare frågor kan du kontakta vår Personalchef Johanna Åhman.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.